Lähde mukaan iloiseen Keskimaan asiakasomistajien joukkoon juhlistamaan 100-vuotiasta Osuuskauppa Keskimaata! Upean tunnelman kruunaa risteilyn tähtiartisti Katri Helena. Matkalla pääset myös nauttimaan Gracen monipuolisesta ravintolatarjonnasta ja ostosmahdollisuuksista. Lähtöpäivä 25.3.2015.
Keväinen perheretki Ouluun Osuuskauppa Arinan asiakasomistajille: Duudsoneja, Hevisauruksia ja Tietomaan ihmeitä! Matkan aikana käydään Superpark Oulussa, jossa pääsee kokeilemaan Duudsonit aktiviteetteja, Hevisaurun seikkailuja sekä Freestyle-hallin temppuiluja. Matkalla vieraillaan myös tiedekeskus Tietomaassa. Majoittuminen Break Sokos Hotel Eden. Bussikuljetus Rovaniemeltä alkaen. Lähtöpäivä 21.3.2015.
Lähde katsomaan ja kokemaan käsinkosketeltava MM-kisatunnelma Kontiolahdelle! 4-15.3.2015 Kontiolahdella taistellaan ampumahiihdon maailmanmestaruuksista. Bussikuljetus alkaen Taavetti. Lähtöpäivät 7.3. ja 15.3.2015.
Lähde asiakasomistajien omalle matkalle Kuopioon ja koe huippusuosittu ”Sound of Music”-musikaali Kuopion kaupunginteatterissa. Matkalla käydään myös Matkuksen ostoskeskuksessa. Majoitus Original Sokos Hotel Puijonsarvi. Lähtöpäivä 16.5.2015.
Sibeliuksen jalanjäljillä -kulttuuriretki vie Lieksaan, jonne Aino ja Jean Sibelius tekivät häämatkansa kesällä 1892. Matkan aikana saamme nauttia kahdesta tunnelmallisesta konsertista. Kulttuuriretki on osa kansansäveltäjä Jean Sibeliuksen 150-juhlavuoden ohjelmaa. Lähtöpäivä 2.6.2015.
Lähde asiakasomistajien yhteiselle matkalle upeaan ja historialliseen Pietariin. Allegro-junaan voi nousta Helsingin, Pasilan ja Tikkurilan lisäksi myös Lahdesta, Kouvolasta ja Vainikkalasta. Matka-aika 4.-7.6.2015.
Lähde Koillismaan asiakasomistajien matkalle Petroskoihin. Ihastuttava Petroskoin kaupunkipäivä järjestetään 27.6.2015. Päivän aikana Petroskoin rantabulevardilla on paljon erilaisia laulu- ja tanssiyhtyeitä, nimekkäitä laulajia ja muita esiintyjiä. Majoittuminen uudessa Park Inn by Radisson Petrozavodsk hotellissa. Lähtöpäivä 26.6.2015.
Lähde viettämään keväistä viikonloppua Tallinnaan! Helsingissä nautitaan lounas suomalaisesta ruuasta ja erikoisesta sisustuksesta tunnetussa Ravintola Zetorissa. Tallinnassa majoitutaan kaksi yötä Original Sokos Hotel Virussa ja tehdään retki suomenkielisen oppaan johdolla Tallinnan ympäristöön. Matka-aika 23.-25.4.2015.
Lähde PKO:n asiakasomistajien perhematkalle Tallinnaan. Matkalla ehtii nauttia Tallinnan ravintoloista ja ostosmahdollisuuksista. Opastetulla kiertoajelulla tutustutaan kaupunkiin myös lasten näkökulmasta. Skypark -trampoliinikeskuksessa trampoliineilla pompitaan seinälläkin. Majoittuminen Original Sokos Hotel Virussa. Lähtöpäivä 15.6.2015.
Lähde asiakasomistajamatkalle Tallinnaan ja koe huippusuosittu ”Oopperan kummitus”-musikaaliesitys Tallinnan Nordean konserttisalissa. Esitys on Tarton Vanemuine-teatterin tuotantoa. Esityskieli on viro, tekstitys suomeksi ja englanniksi. Majoitus Original Sokos Hotel Viru. Lähtöpäivä 12.3.2015.
Lofoottien saaristo on tunnettu sen mahtavista maisemistaan; lumihuippuisista ja violeteista tuntureista, kristallinkirkkaista vuonoista, turkoosista merestä ja idyllisistä kalastajakylistä. Aikoinaan viikingit kutsuivat Lofootteja jumalten saariksi juuri saarten kauneuden vuoksi. Lähtöpäivä 2.8.2015.
Valitse matka:
Matkustajat:
Aikuiset:
Lapset:
Lapset (0-2v):
Valitse lähtöpaikka:
Lähtöpäivä (kalenterissa tummalla):
 
 
 
 
 
Aptual#Interactive