Kolmården hotellimatkana, laivamatkat Helsinki - Tukholma - Helsinki Viking Linen laivoilla. Kolmårdenin hotellimatkoilla ehtii tutustumaan sekä Kolmårdenin eläinpuistoon että kesäiseen Tukholmaan. Lähtöpäivät 22.7. ja 29.7.2014.
Laivamatka Baltic Princessillä Turusta Tukholmaan, josta bussin nokan suuntana on Kolmården. Kolmårdenin eläinpuistossa vietetyn päivän jälkeen yöpyminen Norrköpingissä, josta seuraavana päivänä paluu Tukholmaan. Lähtöpäivät 15.7. ja 5.8.2014.
Perillä Kolmårdenissa ollaan koko päivä, jonka jälkeen yöpyminen läheisessä Norrköpingin kaupungissa. Kolmantena matkapäivänä ehtii vielä hyvin tutustua kesäiseen Tukholmaan. Lähtöpäivät 15.7. ja 5.8.2014.
Joko tunnet meren tuoksun, nautitko makuja meriravintolassa, vilistävätkö villieläimet jo ajatuksissasi? Silja Linen laivoilla pääset mukavasti meritunnelmiin illalla kun laiva lähtee Turusta, ja seuraavana päivänä tutustut jo villieläinten maailmaan aivan läheltä. Lähtöpäivät 7.7. ja 4.8.2014.
Kolmårdenin eläinpuistosta löytyy elämyksiä koko päiväksi. Ilmasta käsin tehtävän Safaripuisto-kierroksen lisäksi voit tutustua tiikereihin Tigers Worldissa, apinoihin Apariumissa, Afrikan eläimiin Savannilla ja delfiineihin Marine Worldissa. Lähtöpäivät 7.7. ja 4.8.2014.
Yli 50 miljoonasta legopalikasta rakennettu LEGOLANDŽ on jännittävä ja luovuuteen kannustava mielikuvitusmaailma. Siellä voi rakentaa, leikkiä, kuvitella ja katsella. Paluumatkalla pistäydymme Kolmårdenissa, joka tarjoaa sekä pienille että suurille vieraille kokemuksia ja hauskoja hetkiä! Lähtöpäivät 14.7. ja 21.7.2014.
Valitse matka:
Matkustajat:
Aikuiset:
Lapset:
Lapset (0-2v):
Valitse lähtöpaikka:
Lähtöpäivä (kalenterissa tummalla):
 
 
 
 
 
Aptual#Interactive