Salaspilsin puutarhamarkkinoilta löytyy uusia ideoita, tuttuja perennoja, kukkasipuleita ja puita sekä pensaita. Salaspilsin puutarhamarkkinat järjestetään Latvian kasvitieteellisessä puutarhassa, joka on Euroopankin mittakaavassa merkittävä puutarha ja kasvivalikoimiltaan Baltian laajin. Lähtöpäivä 11.9.2014.
Pohjois-Lapin hiihtokausi hellii hiihtäjiä, sillä laduille pääsee yleensä lokakuusta toukokuuhun asti. Liukkaat ladut, raitis ilma ja sininen hämärä – lähde avaamaan hiihtokausi Saariselän maisemissa! Matka-aika 8.-15.11.2014.
Lähde Kuopiosta, Joensuusta tai Outokummusta mukaan Kaavi Blues -festivaalille lauantaina 7.6.2014. Esiintymässä mm. Sakari Kuosmanen, Howard Glazer & Lazy Moose Blues Band ja Erja Lyytinen.
Pohjolan Matkan omatoimisilla Helsinki-paketeilla pääset mukavasti Helsinkiin. Pakettiimme kuuluu bussikuljetus mukavilla turistibusseillamme lähtöpaikkakunnaltasi Helsinkiin sekä HSL:n yhden vuorokauden matkailijalippu.
Savon Sanomien lukijamatka suuntautuu 12.7.2014 Kuopion Uuden Kesäteatterin "Oi mikä ihana ilta..." -musiikkinäytelmään, jota vauhdittaa sikermä ikimuistoisia suomihittejä.
Tervetuloa mukaan vaivattomalle shoppailureissulle Kajaanista Ouluun! Lähdöt Kajaanista Paltamon kautta maanantai-perjantai -lähdöillä, perillä Oulussa aikaa n. 3 tuntia.
Pielisjärven rikas kulttuuriperintö ja Paaterin ateljeemiljöö luovat ainutlaatuisen mahdollisuuden kokonaisvaltaiseen taide-elämykseen siellä, missä Suomen taiteen kulta-ajan suuret mestarit viettivät aikaa hakien innoitusta taiteelleen. Lähtöpäivät 16.6., 24.6. ja 18.8.2014.
Elokuiset Birgitta-Festivalit järjestetään Piritan historiallisen luostarin alueella. Ohjelmassa nähdään Giuseppi Verdin ooppera Naamiohuvit. Musiikillista matkaa täydentää toisena matkapäivänä urkukonsertti Pyhän Nikolauksen kirkossa. Laivamatkat Viking Gabriellalla. Majoitus Original Sokos Hotel Viru. Lähtöpäivä 14.8.2014.
Atlan kartano on yksi Viron vanhimmista ritarikartanoista. Kartanossa toimii nykyään keramiikkakoulu, pieni keramiikkatehdas ja tehtaanmyymälä. Kutojat, ompelijat, koruntekijät ja kaikki käsityöharrastajat pääsevät täydentämään käsityötarvikevarastoaan Karnaluksin käsityötukkuun! Lähtöpäivä 10.8.2014.
Leigon ulkoilmakonsertit ovat Euroopankin mittakaavassa elämys. Leigon tilan mailla olevassa pienessä järvessä olevalle saarelle on rakennettu estraadi. Tapahtuma tarjoaa paljon enemmän kuin vain konsertin. Esityksissä yhdistyy harmoonisesti musiikki, taianomainen maisema, tuli-installaatiot ja vesi. Matka-aika 7.-10.8.2014.
Elokuiset markkinapäivät ovat täynnä kesäisiä Setomaan antimia, vihanneksia, kukkasipuleita, perennoja ja kalaa. Markkinapäivänä esiintyvät myös kansantanssi- ja lauluryhmät. Kiertomatkamme vie meidät myös kartanoihin ja mielenkiintoisiin Peipsijärven rantakyliin. Lisäksi tutustumme setokaisten kulttuuriin sekä historiaan. Lähtöpäivä 21.8.2014.
Maxi-Makasiinin kanta-asiakkaiden alkukesän hotellimatka Tallinnaan. Risteily Tallink Europalla, käynti Tallinnan TV-tornissa tai Kasvitieteellisessä puutarhassa ja yö Pirita Spa Hotel -kylpylässä. Lähtöpäivä 3.6.2014.
Kahden yön Tallinnan hotellimatkaan sopii hyvin n. 4,5 tunnin opastettu retki Keila-joan mahtaville putouksille sekä Meremöisan ja Padisen kartanoihin. Maaseutuun ja eri Tallinnan kaupungin osiin tutustumisen lisäksi aikaa jää myös omatoimiseen Tallinnan keskustaan tutustumiseen. Lähtöpäivät 13.7, 20.7 ja 27.7.2014.
Lähde nauttimaan Tallinnan Laulu- ja Tanssijuhlien tunnelmasta. Virolaisten laulujuhlien perinne on hyvin pitkä ja tänä vuonna järjestetään jo XXVI laulujuhlat. Valiokuorot ja -orkesterit esittävät kautta aikojen parhaita kappaleita laulujuhlien ohjelmistosta. Laivamatkat Tallink Starilla. Majoitus Original Sokos Hotel Viru. Lähtöpäivä 4.7.2014.
Tallinnan Laulu- ja Tanssijuhlien otsikkona on - Ajan kosketus. Kosketuksen Aika. Kosketus, joka on jaettu sormella, sydämellä tai sanalla, antaa meidän eletylle elämälle ja ajalle todellisen arvon ja voiman. Laivamatkat Viking Mariellalla ja XPRS:llä. Majoitus Original Sokos Hotel Viru. Lähtöpäivä 4.7.2014.
Puutarhaharrastajien kevät alkaa suosituilla Türin kukkamarkkinoilla! Tapahtuma kerää alan harrastajat ja puutarhan hoidosta sekä kukkien kauneudesta kiinnostuneet ihmiset perinteisille kukkapäiville joka kevät. Matkalla vierailemme myös muissa lähialueiden puistoissa ja puutarhoissa. Matka-aika 15.-18.5.2014.
Türin kukkamarkkinat syyskuussa tarjoavat oivan mahdollisuuden uudistaa puutarhaa ja hankkia perennoja, marjapensaita, hedelmäpuita ja kukkasipuleita. Syksyn kukkaloistosta pääsemme nauttimaan Kadriorgin puistossa ja sen japanilaisessa puutarhassa. Lähtöpäivä 5.9.2014.
Hansakaupunkeihin lukeutuva Viljandi pukeutuu jälleen kesäkuun ensimmäisenä viikonloppuna keskiaikaiseen asuun ja toivottaa matkailijat tervetulleeksi Hansapäiville. Markkinat, konsertit, työrtuvat ja erilaiset kilpailutapahtumat tarjoavat vierailijoille runsaasti elämyksiä ja osallistumisen riemua. Majoitus Grand Hotel Viljandi. Matka-aika 5.-8.6.2014.
Valitse matka:
Matkustajat:
Aikuiset:
Lapset:
Lapset (0-2v):
Valitse lähtöpaikka:
Lähtöpäivä (kalenterissa tummalla):
 
 
 
 
 
Aptual#Interactive