Tallinnan risteily Europalla - takuukuljetuksin päivittäin! Europan 22 tunnin risteilyllä voit nauttia laivan monipuolisista palveluista, herkutella ravintoloissa ja viettää aikaa laivan viihdetarjonnan parissa. Huom! Europan viimeinen lähtö 5.8.2014.
Koe nyt upea Baltic Queen Tallinnan reitillä 7.8. alkaen! Tallinnan risteily Baltic Queenillä - takuukuljetukset päivittäin useilta eri paikkakunnilta! Baltic Queenin 22 tunnin risteilyllä voit nauttia laivan monipuolisista palveluista, herkutella ravintoloissa ja ja viettää aikaa laivan viihdetarjonnan parissa.
Heittäydy viihteen vietäväksi. Karaokea, tanssia, hauskaa seuraa, hyvää ruokaa ja pirskahtelevia juomia! Vuorokaudessa ehtii hyvin herkutella, tanssia ja tehdä tax-free ostoksia laivalla. Lähtöpäivät 22.9., 2.11. ja 1.12.2014.
Päivä Tukholmassa-risteily - Silja Line. Laivoina Silja Serenade ja Silja Symphony. Silja Linen laivoilla olet kuin kaupunkilomalla keskieurooppalaisen kävelykadun tuntumassa. Oma bussi mukana Tukholmassa.
Päivä Tukholmassa-risteily - Viking Line. Koko päivä aikaa nähtävyyksiin ja ostoksiin. Viking Linen Tukholman risteily vie sinut mukavasti suoraan Tukholman keskustaan. Oma bussimme on mukana Tukholmassa. Lähtöpäivät maanantai, tiistai, torstai ja lauantai.
Viisumivapaa risteily Pietariin! Vietä m/s Princess Marialla kaksi yötä, perillä Pietarissa sinulla on koko päivä aikaa katsella miljoonakaupungin nähtävyyksiä omatoimisesti tai valmiilla retkillä. Liittymäkuljetukset usealta eri reitiltä, lähtöpäivät 28.4.2014 alkaen.
M/S Europan Visbyn risteilyllä on nähtävää ja koettavaa koko perheelle. Perillä Visbyssä mahdollisuus lähteä retkelle ja tutustua kauniiseen kaupunkiin tai Kneippbyn kesäpuistoon, jossa voit tavata Peppi Pitkätossun Huvikummussaan. Lähtöpäivät 6.7., 27.7. ja 3.8.2014.
Valitse matka:
Matkustajat:
Aikuiset:
Lapset:
Lapset (0-2v):
Valitse lähtöpaikka:
Lähtöpäivä (kalenterissa tummalla):
 
 
 
 
 
Aptual#Interactive