Tallinnan hotellimatka 1 yö, menomatka Tallink Shuttlella, paluu Baltic Queenilla. Valitse mieleisesi keskustahotelli ja vietä rentouttava lyhytloma Tallinnassa. Paluupäivänä sinulla on vielä aamupäivä aikaa perillä. Lähdöt torstaisin ja sunnuntaisin alkaen 2.4. sekä perjantait 3.4. ja 1.5.2015.
Kahden yön Tallinnan hotellimatkat, laivamatkat Tallink Siljan uusimmalla risteilyaluksella Baltic Queenilla. Kun vietät Tallinnassa kaksi yötä, ehdit nähdä hyvin kaupungin monet kasvot. Valitse mieleisesi hotelli useista eri majoitusvaihtoehdoista. Lähdöt päivittäin.
Kahden yön Tallinnan hotellimatkat, menomatkalla laivana Tallink Shuttle ja paluumatkalla Baltic Queen. Kun vietät perillä kaksi yötä, ehdit käymään läpi Tallinnan nähtävyydet ja ostosmahdollisuudet. Laajasta hotellivalikoimastamme löytyy useita vaihtoehtoja sekä edulliseen että laadukkaaseen yöpymiseen. Lähdöt torstaisin ja sunnuntaisin alkaen 2.4. sekä perjantait 3.4. ja 1.5.2015.
Kahden yön hotellimatkat Tallinnassa, laivamatkat Viking XPRS:llä ja Tallink Baltic Queenilla. Vietä Tallinnassa kaksi kokonaista päivää. Tarjolla on useita hotellivaihtoehtoja eri puolilta kaupunkia. Lähtöpäivät torstaisin alkaen 2.4.2015.
Pärnun kylpyläkaupunkia on kuvattu osuvasti "idylliseksi, leppoisaksi, lehmusten ja puistojen kaupungiksi”. Kaupungissa elämä keskittyy kävelykaduille, joita reunustavat kauniit puu- ja kivitalot. Lähtöpäivät torstaisin alkaen 2.4.2015.
Pärnu, Viron kesäpääkaupunki, on vuosi vuodelta tullut suositummaksi lomakohteeksi. Pärnu on helppo kaupunki sinne ensi kertaakin tuleville, sillä kaikki olennainen kaupungissa on kahdella alueella, vanhassa ydinkeskustassa ja rannalla. Lähtöpäivät sunnuntaisin alkaen 5.4.2015.
Saarenmaalla näet kukkivat niityt, ikivihreät katajat, lehtevät tammimetsät ja välkehtivät merenselät. Saaren pitkästä historiasta kertoo Kuressaaren Piispanlinna, jota ympäröivät vallihaudat ja kaunis linnan puisto. Lähtöpäivät torstaisin alkaen 2.4.2015.
Kuressaaressa, Saarenmaan pääkaupungissa ja samalla saaren ainoassa kaupungissa voi yhä tuntea entisaikojen hengen, jota luovat vanhat mukulakivikadut ja aumakattoiset talot niiden varsilla. Lähtöpäivät sunnuntaisin alkaen 5.4.2015.
Latvian pääkaupunki Riika tarjoaa runsaasti nähtävää ja koettavaa: historiallinen vanhakaupunki, kirkot, museot, galleriat, shoppaajalle ostoskeskukset, suuri keskustori ja lukuisat pienet putiikit. Lähtöpäivät 9.7., 16.7. ja 23.7.2015.
Tartto on nuorekas, rikasta kulttuuriperintöä kantava klassinen yliopistokaupunki. Historian ja kulttuurin lisäksi Tartto tarjoa kävijälleen myös vilkasta iltaelämää. Lähtöpäivät 9.7., 16.7. ja 23.7.2015.
Pietari Suuri perusti kaupungin v. 1703 ”ikkunaksi Eurooppaan”. Pietari oli 200 vuoden ajan valtakunnan pääkaupunki, sen kulttuurin keskus ja taiteen kehto. Pietari on kaunis, salaperäinen ja puoleensavetävä kaupunki, jonne voi matkustaa minä vuodenaikana tahansa. Lähtöpäivät 3.4., 30.4., 14.5., 4.6., 6.8., 27.8., 17.9. ja 29.10.2015.
Pietari Suuren vuonna 1703 perustama Petroskoi voi yllättää positiivisesti kaupunkiin saapuvat turistit. Nykyinen Petroskoi on uusiutunut viime vuosien kuluessa ja lähes kokonaan rakennettu uudelleen II Maailmansodan tuhottua suuren osan kaupungin rakennuksista. Äänisen rannalla sijaitseva Karjalan pääkaupunki on ihastuttavien puistojen, mielenkiintoisen arkkitehtuurin ja kulttuurin kaupunki. Kaupunki on karjalaisen kulttuurin keskus Venäjällä. Lähtöpäivät 13.7. ja 3.8.2015.
Valitse matka:
Matkustajat:
Aikuiset:
Lapset:
Lapset (0-2v):
Valitse lähtöpaikka:
Lähtöpäivä (kalenterissa tummalla):
 
 
 
 
 
Aptual#Interactive