Tule mukaan asiakasomistajien iloiseen menoon Viking Gracelle. Luvassa upeaa tunnelmaa, kun illan viihteestä vastaa ihastuttava Suvi Teräsniska. Matkalla pääset myös nauttimaan Gracen monipuolisesta ravintolatarjonnasta ja ostosmahdollisuuksista. Matkapäivät 8.-9.10.2014.
Tule mukaan asiakasomistajien iloiselle ruskamatkalle Leville! Matkalla kuullaan tarinoita tarujen Lapista, nähdään lappilaista rakennuskulttuuria, valloitetaan Levin huippu ja ihastellaan maisemia luontopolulla. Retkipäivä on sopiva kaikenkuntoisille matkalaisille. Matkapäivät 12.-14.9.2014.
Lähde HOK-Elannon asiakasomistajien yhteiselle pikkujoulumatkalle upeaan ja historialliseen Pietariin. Allegro-junaan voi nousta Helsingin, Pasilan ja Tikkurilan lisäksi myös Lahdesta, Kouvolasta ja Vainikkalasta. Matka-aika 27.-30.11.2014.
Andrew Lloyd Webberin säveltämä "Oopperan kummitus" on yksi musikaalihistorian menestyneimmistä. Pariisin oopperaan sijoittuva kauhutarina kertoo Erikistä, kasvoiltaan epämuodostuneesta miehestä, joka rakastuu kauniisti laulavaan orpotyttöön. Majoitus Original Sokos Hotel Viru. Lähtöpäivä 30.10.2014.
Valitse matka:
Matkustajat:
Aikuiset:
Lapset:
Lapset (0-2v):
Valitse lähtöpaikka:
Lähtöpäivä (kalenterissa tummalla):
 
 
 
 
 
Aptual#Interactive