Tallinna-Tartto-Riika-Tallinna. Kiertomatkalla tulevat tutuiksi upeat kaupungit, historialliset linnat, kaunis luonto ja maaseutu. Kiertomatkalla jokainen päivä tuo tullessaan uusia elämyksiä! Lähtöpäivät 1.7., 22.7. ja 29.7.2015.
Lähde kokemaan kevään kukkaloistoa Keukenhofin kukkapuistoon, ihastu Hollantiin ja sen pääkaupunkiin Amsterdamiin. Kiertomatkalla koet ja näet enemmän, monet kaupungit ja kylät, patotien ja tuulimyllyt. Matkapäivät 20.-27.4.2015. MATKA ON LOPPUUNMYYTY!
Saksassa käynnistyi ns. Luther-vuosikymmen vuonna 2008. Vuosikymmenen aikana järjestetään eri puolilla Saksaa aiheesen liittyviä näyttelyitä ja juhlia erityisesti kaupungeissa, joissa Luther aikanaan vaikutti. Kiertomatkallamme tutustumme Lutherin elämään liittyviin tärkeisiin kohteisiin, näyttelyihin ja museoihin sekä tunnelmallisiin saksalaisiin pikkukaupunkeihin. Matka-aika 16.-23.5.2015.
Parituhatvuotisesta viininviljelyhistoriastaan tunnettu Moselin laakso tunnetaan kevyistä valkoviineistään. Matkan aikana tutustutaan Rheingaun viinialueelle ja maistellaan alueen arvostettuja valkoviinejä. Suomalainen matkanjohtaja ja Pohjolan Matkan bussi mukana matkalla. Lähtöpäivä 27.6. ja 29.8.2015.
Keskellä Pohjois-Laatokkaa, n. 40 kilometrin päässä Sortavalasta, sijaitseva Valamon saaristo on kokonaisuudessan nähtävyys. Suurin saarista on Valamo, joka on tunnettu ortodoksisesta Laatokan Valamon luostaristaan. Lähtöpäivät 29.6., 13.7. ja 27.7.2015.
Valitse matka:
Matkustajat:
Aikuiset:
Lapset:
Lapset (0-2v):
Valitse lähtöpaikka:
Lähtöpäivä (kalenterissa tummalla):
 
 
 
 
 
Aptual#Interactive