Syfestivalen on Ruotsin suurimmat käsityöharrastajien messut. Messuilla on mm. työnäytöksiä ja työpajoja, joihin voi ottaa osaa. Myynnissä lankoja, kankaita, ompelutarvikkeita, korujen osia ja paljon muitakin käsityötarvikkeita. Matkalla mukana Pohjolan Matkan oma bussi ja messuilla suomalainen opas. Lähtöpäivä 23.10.2014.
Suomen suurimmat pikkujoulut juhlitaan jälleen Vuokatissa, Holiday Club Katinkullassa 21.–22.11.2014! Esiintymässä Jukka Poika, Irina, Haloo Helsinki!, Erin, Pepe Willberg ja Eppu Normaali.
Pohjois-Lapin hiihtokausi hellii hiihtäjiä, sillä laduille pääsee yleensä lokakuusta toukokuuhun asti. Liukkaat ladut, raitis ilma ja sininen hämärä – lähde avaamaan hiihtokausi Saariselän maisemissa! Matka-aika 8.-15.11.2014.
Tervetuloa nauttimaan käsitöistä ja kulttuurista Tampereelle, jossa järjestetään Euroopan suurin käsityö- ja taideteollisuustapahtuma. Lisäksi samaan aikaan tapahtuma-alueella järjestetään myös Tampereen taidemessut. Illalla nautitaan huippuhauskasta farssista Tampereen teatterissa. Matkalla päästään myös testaamaan, pääsisikö kuuluisaan metsäyhtiöön töihin... Tule mukaan! Lähtöpäivä 15.11.2014.
Suomen suurin ja kattavin puutarha-alan tapahtuma järjestetään Helsingin Messukeskuksessa. Samanaikaisesti Messukeskuksessa on viisi kiinnostavaa tapahtumaa: Kevätpuutarha-, OmaMökki-, OmaKoti-, Sisusta!, sekä Lähiruoka & Luomu -messut. Lähtöpäivä 28.3.2015.
Pohjolan Matkan omatoimisilla Helsinki-paketeilla pääset mukavasti Helsinkiin. Pakettiimme kuuluu bussikuljetus mukavilla turistibusseillamme lähtöpaikkakunnaltasi Helsinkiin sekä HSL:n yhden vuorokauden matkailijalippu.
Huikean hauska kokovartalomies 3 on Savonlinnassa! Luvassa mielettömän hauska ilta! Bussikuljetus Joensuusta. Lähtöpäivä 5.11.2014.
Lähde elämysten suurkaupunkiin Pietariin seuraamaan huipputasoista jääkiekkoa! Pietarin Jääpalatsissa kohtaavat SKA Pietari ja Jokerit 15.2.2015. Tunnelma Jääpalatsissa on aivan uskomaton – Jääpalatsissa on 12300 paikkaa, katsomot täyttyvät SKA:n peleissä ja yleisö kannustaa pelaajia. Lähtöpäivä 14.2.2015.
Lähde pelaamaan kauden 2014 jälkipelit Tallinnaan! Persoonallisen, kohtuuhintaisen ruokapaikan löytäminen Tallinnassa on helppoa, varsinkin kun viime vuosien ravintolabuumi on piristänyt tarjontaa entisestään. Tallinna on täynnä hauskoja kauppoja, suosittujen nähtävyyksien lista on pitkä ja paikallinen ilta- ja yöelämä on vilkasta. Matka-aika 25.-26.10.2014.
Martin Markkinat ovat yksi suurimmista Viron käsityötapahtumista, ja samalla Virolaisen elämäntavan esittelytilaisuus. Virolaisen käsityön taitajia saapuu eri puolilta Viroa, työpajoja ja myyntitapahtumaa höystävät perinneruoat ja kansanmusiikki. Taitajien työpajoista saa mukavia vinkkejä myös omiin käsityöharrastuksiin. Lähtöpäivä 8.11.2014.
Maxi-Makasiinin kanta-asiakkaiden risteily-hotellimatka Tallinnaan. Risteily Tallink Baltic Queenilla, käynti Kalamajan alueella, Lentosatamassa, Raatihuoneentorin joulumarkkinoilla ja Rocca al Mare ostoskeskuksessa. Majoitus Meriton Grand Conference & Spa. Lähtöpäivä 3.12.2014.
Tervetuloa mukaan perinteiselle seminaariristeilyllemme Tallinnaan! Tällä kertaa matkustamme Tallinnan-reitille äskettäin siirtyneellä m/s Baltic Queen -laivalla. Seminaarissa on tarjolla jälleen tuttuja asiantuntijapuheenvuoroja sekä mahdollisuus vaihtaa ajatuksia muiden kokeneiden sijoittajien kanssa. Sunnuntaiaamuna on myös mahdollisuus maissakäyntiin Tallinnassa. Lähtöpäivä 25.10.2014.
Reiska Futis MM-2014 jälkipeli ja MM-2015 kisan uudet kuviot laitetaan kuntoon M/S Viking XPRS:llä! Nauti vauhdikkaasta viihteestä, herkuttele hyvällä ruualla Bistro Bellassa tai tee edullisia ostoksia. Viking Linen myymälöistä löydät suussasulavia makeisia ja korkealaatuista merkkikosmetiikkaa, uutuustuoksuja, laadukkaita juomia, vaatteita, leluja ja asusteita. Lähtöpäivä 7.2.2015.
Lähde uudistamaan ja täydentämään ihonhoito- ja meikkivarastoasi, kampaamotuotteita sekä hankkimaan syksyn piristyksesi uusia pukeutumiskoruja. Ilu Sõnum, Kauneuden sanoma -messuilta löytyy ideoita ja tuotteita kauneuden hoitoon niin arkeen kuin elämän tärkeisiin päiviin. Lähtöpäivä 11.10.2014.
Valitse matka:
Matkustajat:
Aikuiset:
Lapset:
Lapset (0-2v):
Valitse lähtöpaikka:
Lähtöpäivä (kalenterissa tummalla):
 
 
 
 
 
Aptual#Interactive