Baltian kiertomatkalla tutustumme oppaan johdolla niin Latvian ja Liettuan historiaan ja nykypäivään sekä näemme monet, mielenkiintoiset kohteet ja nähtävyydet Riiassa, Vilnassa ja Kaunasissa. Lähtöpäivät 6.7. ja 27.7.2014.
Lofoottien saaristo on tunnettu sen mahtavista maisemistaan; lumihuippuisista ja violeteista tuntureista, kristallinkirkkaista vuonoista, turkoosista merestä ja idyllisistä kalastajakylistä. Lähtöpäivät 28.7. ja 18.8.2014.
Saksa on monipuolinen matkailumaa, joka tarjoaa jokaiselle jotakin. Suurkaupunkien sykettä, kulttuuria, historiaa, romantiikkaa. Matkan aikana tutustuminen Wolfsburgiin Volkswagenin elämysmaailmaan, Autostadiin. Valmis bussimatka Pohjolan Matkan bussilla Saksaan on helppo vaihtoehto. Lähtöpäivä 30.9.2014.
Eteläisen saaristotien reitti kulkee kauniiden, pienten saarten ja luotojen muodostaman saariston halki Turun saaristosta Ahvenanmaan saaristoon. Ahvenanmaalla pääset nauttimaan meren ja rannikon läheisyydestä, luonnon kauneudesta. Lähtöpäivät 3.8.2014.
Syyskuussa Lapin luonto pukeutuu upeaan väriloistoon ja syksyn värit kirjovat tunturien rinteet, jokien varret ja metsät. Kiertomatkalla maisemien monimuotoisuus, alueiden historia ja nähtävyydet avautuvat aivan uudella tavalla. Matka-aika 4.-8.9.2014
Valitse matka:
Matkustajat:
Aikuiset:
Lapset:
Lapset (0-2v):
Valitse lähtöpaikka:
Lähtöpäivä (kalenterissa tummalla):
 
 
 
 
 
Aptual#Interactive