Petroskoi 4 pv

Valitse matka:
Matkustajat:
Aikuiset:
Lapset:
Lapset (0-2v):
Valitse lähtöpaikka:
Lähtöpäivä (kalenterissa tummalla):
 
 
 
 

Matkaohjelma

1. matkapäivä
Bussimatka Niiralan raja-asemalle. N. klo 09.00 Niirala-Värtsilä raja-asemalla tullimuodollisuudet. Jatkamme matkaa Petroskoihin reittiä Ruskeala-Kolatselkä-Prääsä. Pysähdymme matkalla Murheenristillä ja pidämme tarvittavat kahvi- ja virkistystauot. Saavumme Petroskoihin n. klo 19.00. Majoitus hotelli Severnaja. Päivällinen. (Niirala-Petroskoi n. 290 km)

2. matkapäivä
Aamiainen. Klo 09.00-11.00 opastettu kaupunkikietoajelu. Kiertoajelun aikana tutustumme Petroskoin päänähtävyyksiin, sen historialliseen keskustaan ja nykyaikaiseen lähiöön. Näemme mm. Pietari Suuren, Petroskoin perustajan muistopatsaan, Kirovin ja Lenininaukiot, Otto Ville Kuusisen patsaan, rautatieaseman, yliopiston rakennukset, Aleksanteri Nevkij katedraalin, luterilaisen kirkon ja kauniin rantakadun. Kiertoajelun jälkeen klo 11.30 mahdollisuus osallistua lisämaksulliselle Kizhi-saaren retkelle. Klo 19.00 päivällinen.

3. matkapäivä
Aamiainen. Klo 10.00 lähtö opastetulle kierrokselle Kantele-taloon. Kierroksen jälkeen lyhyt kantelekonsertti. Opastettu tutustuminen Taidemuseoon. Petroskoin Taidemuseo on upeasti restauroitu ja se tarjoaa runsaasti katseltavaa taiteen ystäville. Kierroksen jälkeen ostosaikaa ja omatoimista tutustumista Petroskoihin. Petroskoin pääkatu Lenina on kaupungin paras ostoskatu. Kaupungin iltaelämä on keskittynyt keskustan paikkoihin, joita on restauroitu kansainväliselle tasolle. Päivällinen hotellissa klo 18.00.

4. matkapäivä
Aamiainen hotellissa. Huoneiden luovutus ja klo 10.00 lähtö kotimatkalle. Vanhat kylämaisemat ja pitäjät tuovat tuulahduksen menneiltä ajoilta. Tax-free ostokset Venäjän puolella passien tarkastuksen jälkeen. Bussimatka lähtöpaikkakunnalle.

Aikataulut sitoumuksetta ja paikallista aikaa. Aika Venäjällä on 1 tuntia edellä Suomen aikaa. Emme vastaa mahdollisista raja- ja tulliviranomaisten aiheuttamista viivästyksistä ja niiden tuomista muutoksista matkaohjelmaan. Hinnat perustuvat 20.10.14 voimassaoleviin viisumiehtoihin ja ruplan kurssiin.

Hintaan sisältyy
- bussikuljetus
- hotellimajoitus 2-hengen huoneessa hotelli Severnaja
- aamiaiset hotellissa
- opastettu Petroskoin kiertoajelu
- sisäänpääsymaksu Taidemuseoon
- konsertti ja opastettu kierros Kanteletalossa
- päivällinen x 3
- ryhmäviisumi

Lisämaksusta
- 1-hengen huone 58 €/hlö 
- opastettu retki Kizhi-saarelle kantosiipialuksella. Hinta vahvistuu myöhemmin. Retken toteutuminen vaatii min. 10 henkilön ryhmää.

Alennukset 
- omalla viisumilla matkustaville 63 €/hlö

Huom! Mahdollinen viisumin rekisteröintimaksu peritään matkalla.

Ryhmäviisumi
Ryhmäviisumia varten tulee toimittaa sähköisesti täytetty ja allekirjoitettu viisumianomuskaavake, valokopio passin kuva-aukeamasta, 1 passivalokuva (enintään 6 kk vanha) ja todistus voimassaolevasta matkavakutuustodistuksesta (A4) toimistoomme viimeistään 3 viikkoa ennen matkan alkua osoitteeseen: Pohjolan Matka, viisumit, Olkontie 4, 82500 Kitee.

Kaavake täytetään sivulla https://visa.kdmid.ru.
Ohjeet sähköisen viisumianomuskaavakkeen täyttöön löydät täältä: Ryhmäviisumi

Pohjolan Matkan matkatoimistot neuvovat asiakkaitaan viisumianomuksen täyttämisessä.

Huom! Vakuutustodistuksesta on käytävä ilmi, että vakuutus on maailmanlaajuinen tai sen voimassaoloalue sisältää Venäjän, vakuutuksen numero, vakuutetun nimi, vakuutuksen voimassaoloaika ja mitä vakuutus kattaa. Todistuksessa tulee olla vakuutusyhtiön leima. Vakuutuskorttien ja vakuutuskirjojen kopiot eivät kelpaa viisumin liitteeksi. Vakuutuksen tulee olla englannin-, suomen-, tai venäjänkielinen.

Huom! Myöhässä toimitetuista viisumianomuksista perimme pikaviisumin lisämaksun. Passi on otettava matkalle mukaan. Myös lapsilla tulee olla oma passi. Passin tulee olla voimassa vähintään 6 kk matkan jälkeen.

Hyvä tietää
Venäjällä käy maksuvälineenä paikallinen valuutta rupla. Suosittelemme, että vaihdatte ruplia etukäteen. Takseissa ja pienissä myymälöissä voi maksaa vain käteisellä. Kansainväliset luottokortit käyvät maksuvälineenä isoimmissa kaupoissa sekä hotelleissa. Ruplia voi nostaa myös pankkiautomaateista.
 

Kizhi
Kizhi-saari on ainutlaartuinen kappale Venäjää Äänisjärvellä. Saarella on kuuluisa yli 80 Kizhin muistomerkeistä koostuva puuarkkitehtuurin kokonaisuus, kirkkoja, tsasounia, vanhoja puutaloja (UNESCO:n suojelukohteita). Auringonvalossa ihmeellisesti värinsä muuttava maailmankuuluisa puurakentamisen mestariteos Kristuksen kirkastumisen kirkko (1714), jonka 22 kupolia näkyvät kaikkialla saarella. Kirkon rakentamiseen ei ole käytetty yhtään naulaa. Matka Petroskoista Kizhi-saarelle kantosiipialuksella kestää 1 h 15 min. Opastettu retki kestää n. 3 h ja sen jälkeen jää n tunti vapaata aikaa. Koko retken kesto n. 6 h 30 min. Saarella on matkamuistoesinekioskeja ja kahvila.

 

Tulosta tämä sivu

Majoitus

Hotelli Severnaja

Hotelli Severnaja
Lenin Prospect 21, 185035, Petroskoi
+7 8142 599 777

Severnaja-hotelli on vanha 4-kerroksinen rakennus, joka sijaitsee aivan kaupungin keskustassa. Hotellilla on paljon kokemusta sekä liikemiehien että turistiryhmien vastaanottamisessa ja palvelussa. Rautatieasemalta on 10 minuutin kävelymatka hotelliin. Sen lähellä on tavarataloja, teattereita, elokuvateattereita jne. Hotellissa on 165 mukavaa huonetta (260 vuodepaikaa) ja 113 uudistettua huonetta, kuten sviitti, pienempi sviitti, yhden hengen huone, kahden hengen huone ja kaksoishuone. Kaikissa uudistetuissa huoneissa on kylpy/suihku, televisio, puhelin. Joissakin huoneissa on myös jääkaappi. Hotellissa on kahvila, ravintola ja baari.

Hotelli tarjoaa asiakkailleen erilaisia palveluja: vuorokautinen huonepalvelu, vartioitu pysäköintialue, liikekeskus, hammaslääkäri, parturikampaamo, pankkiautomaatti ja 30 hengen konferenssihuone. Maestro, Visa ja Master Card hyväksytään.

Tietoja

Varustelu

Baari Kyllä
Ravintola Kyllä
TV Kyllä
Tulosta tämä sivu

Bussireitit

4W: Jyväskylä-Varkaus-Joensuu-Tohmajärvi


Jyväskylä Harjukatu tilausajolai 4.15
Hankasalmi Jari-Pekka piha 4.55
Pieksämäki linja-autoasema 5.25
Varkaus ABC piha 5.55
Joensuu linja-autoasema 8.00
Reijola ramppi 8.10
Honkavaara Gulf pysäkki 8.20
Onkamo th 8.30
Tohmajärvi linja-autoasema 8.45

5W: Iisalmi-Kuopio-Joensuu-Tohmajärvi


Iisalmi linja-autoasema 3.35
Lapinlahti Matin ja Liisan asema 3.55
Alapitkä pikavuoropysäkki 4.10
Siilinjärvi linja-autoasema 4.25
Vuorela ramppi 4.35
Kuopio linja-autoas. tilausajola 5.00
Tuusniemi Teboil 5.50
Outokumpu linja-autoasema 6.15
Viinijärvi th 6.30
Ylämylly Shell pysäkki 6.45
Joensuu linja-autoasema 7.20
Reijola ramppi 7.25
Honkavaara Gulf pysäkki 7.40
Onkamo th 7.50
Tohmajärvi linja-autoasema 8.45

6W: Lappeenranta-Imatra-Kitee-Tohmajärvi


Lappeenranta Peltolan koulu 5.30
Lauritsala pikavuoropysäkki 5.40
Joutseno linja-autoasema 6.00
Imatra keskusliikenneasema 6.20
Vuoksenniska Neste piha 6.30
Simpele Teboil piha 7.00
Parikkala Taksiasema 7.10
Särkisalmi ABC piha 7.20
Saari Seo piha 7.35
Kesälahti Pivanka piha 7.50
Kitee ABC piha 8.20
Tohmajärvi linja-autoasema 8.45
Tulosta tämä sivu

Kartta ja kuvat

Hintatiedot


Lähtöpäivät kalenterissa tummennettuina, tarjouslähdöt keltaisella.
 

Palvelumaksut internet-varauksissa 0 €/varaus, muilla varaustavoilla 12 €/varaus. Alle 3 arkivuorokautta ennen lähtöä tehdyistä muutoksista veloitamme 12 € muutoskuluja, muutokset tehtävä ma-pe klo 9-17. Vastuullinen matkanjärjestäjä Pohjolan Matka. Pidätämme oikeuden muutoksiin. 

Matkalle tarvitaan voimassa oleva passi, myös kaikilla lapsilla on oltava oma passi. Viroon ja muihin Schengen-alueen maihin matkustettaessa käy myös uudenmallinen henkilökortti. Venäjälle matkustettaessa on passin oltava voimassa vähintään 6 kk matkan päättymisen jälkeen.