Geiranger ja vuonojen Norja 7 pv

Valitse matka:
Matkustajat:
Aikuiset:
Lapset:
Lapset (0-2v):
Valitse lähtöpaikka:
Lähtöpäivä (kalenterissa tummalla):
 
 
 
 

Matkaohjelma

1. matkapäivä
Liittymäkuljetuksen ostaneille bussikuljetus Turun satamaan, jossa maihinnousukorttien jako. Turusta tulevat noutavat maihinnousukortit terminaalin 1. kerroksesta Pohjolan Matkan lähtöselvityksestä alkaen klo 18.45.  M/S Baltic Princess lähtee Turusta klo 20.15. Ilta ja yö merellä.

2. matkapäivä
Meriaamiainen laivalla. Saavumme Tukholmaan klo 06.10. Matka jatkuu Örebron ja Karlstadin kautta Osloon. Noin klo 15.30 tutustumme Oslon nähtävyyksiin 3 tunnin kaupunkikiertoajelulla paikallisoppaan johdolla. Kierroksen aikana näemme mm. Oslon oopperatalon, kansallisteatterin, eduskuntatalon ja Oslon yliopiston rakennukset (kaikki kohteet ulkoa päin). Käymme myös yhdessä Norjan kauneimmista ja erikoisimmista puistoista, Vigelandin puistossa, missä on esillä 1750 Gustav Vigelandin veistosta. Pääsemme ihailemaan myös Holmenkollenin hienoja näköaloja kierroksen aikana. Majoitus Oslossa, Quality Hotel Mastemyr. Päivällinen hotellissa.

3. matkapäivä
Aamiainen ja huoneiden luovutus. Aloitamme matkan kohti Norjan pisintä vuonoa, Sognevuonoa. Matkaa tehdään upeiden maisemien saattelemana. Ohitamme mm. Hallingdalen, yhden Norjan suurimmista laaksoista.  Ylitämme Sognevuonon lautalla Fodnes-Mannheller. Majoitus Hofslund Fjordhotel. Päivällinen hotellissa. 

4. matkapäivä
Aamiainen ja huoneiden luovutus. Matkaamme kohti kaunista Geirangeria. Geirangerinvuonon perukassa sijaitseva pieni kylä tunnetaan erityisesti henkeäsalpaavista maisemista. Geirangeriin saavuttua teemme 1,5 h kestävän laivaristeilyn Geiranger-vuonolla. Risteilyllä näet kylän upeat maisemat parhaasta näkökulmasta. Majoitus Hotel Geiranger. Päivällinen hotellissa.

5. matkapäivä
Aamiainen ja huoneiden luovutus. Sanomme hyvästi Geirangerille ja aloitamme matkan kohti Hamaria. Ajamme Gudbrandsdalenin ja Espedalenin välisellä ylängöllä kiemurtelevaa Peer Gyntille nimettyä tietä. Päivän aikana pidämme lyhyitä kahvi- ja valokuvaustaukoja. Majoitus Scandic Hamar. Päivällinen hotellissa.

6. matkapäivä
Aamiainen ja huoneiden luovutus. Bussimatka Tukholmaan. M/S Galaxy lähtee klo 19.30. Ilta ja yö merellä.

7. matkapäivä
Meriaamiainen laivalla. Saavumme Turkuun klo 07.00. Liittymäkuljetuksen ostaneille bussikuljetus lähtöpaikkakunnille.

Aikataulut sitoumuksetta. Kaikki matkaohjelmassa olevat ajat ovat paikallista aikaa.

Hintaan sisältyy
- bussikuljetukset kohteessa
- laivamatkat Turku-Tukholma-Turku  B-luokan 2-hengen sisähytissä
- meriaamiaiset meno- ja paluumatkalla laivalla
- majoitus kahden hengen huoneessa
- puolihoito hotelleissa (aamiainen ja päivällinen)
- suomenkielisen matkanjohtajan palvelut alkaen Tukholmasta ja päättyen Tukholmaan
- lauttaliput Fodnes-Mannheller
- risteily Geiranger vuonolla
- opastettu kiertoajelu Oslossa

Lisämaksusta
- yhden hengen hytti/huone alk. 258 €/hlö
- päivällisbuffet laivalla 33 €/hlö
- A-luokan hytti meno- ja paluumatkalla 50 €/hytti

Yleistä
- Norjaan matkustavan on tarvittaessa pystyttävä todistamaan henkilöllisyytensä
- matkavarauksen yhteydessä tulee ilmoittaa mahdolliset ruokavaliot ja liikuntaesteet

Tulosta tämä sivu

Majoitus

Quality Hotel Mastemyr ***

Quality Hotel Mastemyr
Lienga 11, 1410, Kolbotn
+47 66 997 800

Täyden palvelun Quality Hotel Mastemyr sijaitsee lähellä Osloa ja Hvervenbuktaa, kauniin oslolaisen vuonon rannalla.Suosittu Tusenfryd-huvipuisto on myös vain lyhyen ajomatkan päässä. Läheinen Kolbotnin keskusta tarjoaa modernin ostoskeskuksen, ravintoloita, Kolben-kulttuurikeskuksen ja monia muita palveluita. Vuonna 2009 suoritetun peruskorjauksen ansiosta viehättävä Quality Hotel Mastemyr on nyt nykyaikainen, modernilla skandinaavisella tyylillä sisustettu maaseutuhotelli, jonka kaikissa huoneissa on taulu-tv ilmaisilla elokuvakanavilla. Päiväsi alkaa aamiaisella, joka sisältää sekä ekologisesti tuotettuja aineksia että luomuruokaa ja -juomia. À la carte -ravintola Sesong tarjoaa herkullisia aterioita. Asiakkaat ovat myös tervetulleita rentoutumaan hotellin baariin.

Tietoja

Hofslund Fjordhotel ****

Hofslund Fjordhotel
Fjørevegen 37, 6856, Sogndal
+47 57 671 022

Hofslund Fjord hotelli on vuonna 1912 perustettu perhehotelli. Suurimmassa osassa huoneista on näkymä vuonolle sekä parveke. Hotelli sijaitsee Sogndalin keskustassa ja on aivan vuonon rannalla. Hotellilla on oma puutarha sekä lämmitetty uima-allas. Hotellihuoneissa on työpöytä ja nojatuoli. Huoneista löytyy taulu TV, kylpyhuone sekä WIFI. Huoneet ovat savuttomia ja osassa huoneista on puulattia.

Tietoja

Hotel Geiranger ***

Hotel Geiranger
6216, Geiranger
+47 70 263 005

Hotelli sijaitsee Geiranger kylän keskustassa.Hotellin läheisyydessä on ravintoloita, kahviloita sekä matkamuistomyymälöitä. Satamalaituri on aivan kävelymatkan päässä hotellista.Hotellissa on 150 huonetta, osa tarjoaa ikimuistoisen näkymän Geiranger vuonolle. Hotellihuoneissa on erilliset sängyt, kylpyhuone, taulu Tv sekä ilmainen WIFI.

Tietoja

Huoneita 150

Varustelu

Internet Kyllä
TV Kyllä

Scandic Hamar ****

Scandic Hamar
Vangsvegen 121, 2318, Hamar
+47 21 614 000

Scandic Hamar -hotelli on yksi Norjan suurimmista kokoushotelleista. Hotelli sijaitsee itäisen Norjan sydämessä. Hotelli on kävelymatkan päässä kaupungin keskustasta ja Hamarin rautatieasemasta. Scandic Hamar -hotellin vieraat voivat kuntoilla kuntoiluhuoneessa tai rentoutua saunassa.Standard-huoneet ovat kooltaan 15-19 m², niissä on puulattiat ja erillinen kylpyhuone suihkulla tai kylpyammeella. Huonevarustukseen kuuluu hiustenkuivain, TV elokuvakanavilla, langaton internet ja nojatuoli rentoutumiseen.

Tietoja

Tulosta tämä sivu

Laivatiedot

Baltic Princess + Silja Galaxy

Laivan tiedot

Menomatka Baltic Princessilla ja paluumatka Silja Galaxylla.

Baltic Princess + Silja Galaxy/reittiaikataulut

Menoaikataulu

Turku Silja Line-terminaali Lähtöaika 20:15
Tukholma Värtan Saapumisaika 06:10

Paluuaikataulu

Tukholma Värtan Lähtöaika 19:30
Turku Silja Line-terminaali Saapumisaika 07:00

Tekniset tiedot

Valmistumisvuosi 2008/2006 (Baltic Princess/Silja Galaxy)
Matkustajia 2800/2800
Hyttejä 927/795
Vuodepaikkoja 2484/2139
Kansia 10/12
Pituus 212 m/212 m
Leveys 29 m/29 m
Nopeus 22 solmua/22 solmua
Rahtimetrejä 1300/1130

Hytit

Baltic Princess/Family

Kaikki perhehytit ovat neljän, kuuden tai kahdeksan hengen ikkunallisia hyttejä 5. kannella. 4 hengen hytit ovat tarkoitettu 4 hengen lapsiperheille, joista vähintään 2 on lapsia, 6 hengen hytit vähintään 5 hengelle, joista vähintään 2 on lapsia ja 8 hengen hytit vähintään 6 hengelle, joista vähintään 4 on lapsia. Perhehyttien yhdistelmät ovat väliovellisia. Hyteissä on wc, suihku ja LCD-TV.

Baltic Princess/A-Premium

Kahden hengen ikkunallisia hyttejä kansilla 8 ja 9. Hyteissä on kiinteä parivuode (vuoteita ei saa erilleen), wc, suihku ja LCD-TV.

Baltic Princess/A2

Kahden hengen ikkunallisia hyttejä, jotka sijaitsevat kansilla 5, 8 ja 9. Hyteissä on wc, suihku ja LCD-TV.

Baltic Princess/A4

Neljän hengen ikkunallisia hyttejä kannella 5. Hyteissä on wc, suihku ja LCD-TV.

Baltic Princess/B2

Kahden hengen ikkunattomia hyttejä kansilla 5, 8, ja 9. Hyteissä on wc, suihku ja LCD-TV.

Baltic Princess/B4

Neljän hengen ikkunattomia 9 m² sisähyttejä kansilla 5, 8, ja 9. Hyteissä on wc, suihku ja LCD-TV.

Baltic Princess/E-luokka

Kahden ja neljän hengen ikkunattomia hyttejä kannen 8 ja 9 peräosassa. Hyteissä on wc, suihku ja LCD-TV. Hytit sijaitsevat yökerhon yläpuolella, joten niihin saattaa kantautua melua.

Galaxy/Family

Kaikki perhehytit ovat neljän, kuuden tai kahdeksan hengen ikkunallisia 18 m2 hyttejä 5. kannella. 4 hengen hytit ovat tarkoitettu 4 hengen lapsiperheille, joista vähintään 2 on lapsia, 6 hengen hytit vähintään 5 hengelle, joista vähintään 2 on lapsia ja 8 hengen hytit vähintään 6 hengelle, joista vähintään 4 on lapsia. Perhehyttien yhdistelmät ovat väliovellisia. Hyteissä on wc, suihku ja LCD-TV.

Galaxy/A-premium

Kahden hengen ikkunallisia 9 m2 hyttejä kansilla 8 ja 9. Hyteissä on parivuode (vuoteita ei saa erilleen), wc, suihku ja LCD-TV. A Premium -hyttiluokkaan sisältyy erikoisaamiainen (ei reittimatkan aamuvuorolla) ja juomakuponki (lasillinen kuohuviiniä aikuisille ja virvoitusjuoma lapsille). Ei sisälly erikoisristeilyillä.

Galaxy/A2

Kahden hengen ikkunallisia 9-10 m2 hyttejä, jotka sijaitsevat kansilla 5, 8 ja 9. Hyteissä on wc, suihku ja LCD-TV. Saatavilla on myös allergiahyttejä.

Galaxy/A4

Neljän hengen ikkunallisia 9-10 m2 hyttejä, jotka sijaitsevat kannella 5. Hyteissä on wc, suihku ja LCD-TV. Saatavilla on myös allergiahyttejä.

Galaxy/B2

Kahden hengen ikkunattomia 9 m2 hyttejä kansilla 5, 8, ja 9. Hyteissä on wc, suihku ja LCD-TV. Saatavilla on myös allergiahyttejä.

Galaxy/B4

Neljän hengen ikkunattomia 9 m2 hyttejä kansilla 5, 8, ja 9. Hyteissä on wc, suihku ja LCD-TV. Saatavilla on myös allergiahyttejä.

Galaxy/E-luokka

Kahden ja neljän hengen ikkunattomia 9 m2 hyttejä kannen 8 ja 9 peräosassa. Hyteissä on wc, suihku ja LCD-TV. Hytit sijaitsevat yökerhon yläpuolella, joten niihin saattaa kantautua ääniä.

Tulosta tämä sivu

Bussireitit

Huom! Bussien kantavuussäännösten takia joudumme rajoittamaan matkatavaroiden ja henkilökohtaisten tuliaisten enimmäismääräksi 20 kg/matkustaja. Huomioikaa tämä tehdessänne esim. alkoholiostoksia. Matkustajien tulee itse huolehtia, että kaikissa matkatavaroissa on omistajan nimi ja yhteystiedot. Matkatavaroiden tulee olla hyvin pakattuja, normaalin kuljetuksen kestäviä. Kuljettaja ja Pohjolan Matka eivät vastaa kadonneista tai rikkoontuneista matkatavaroista.

Tarkat lähtöajat, -paikat ja tiedot laiva-aikatauluista on merkitty laskuun/matkavahvistukseen. Laiva- ja bussiaikataulut saattavat muuttua esitteiden ilmestymisen jälkeen. Lähtöpaikalla on hyvä olla viimeistään 15 minuuttia ennen matkavahvistukseen merkittyä lähtöaikaa. Samalla liittymäkuljetusreitillä voi olla useampia busseja. Pyrimme sijoittamaan samalla varauksella olevat matkustajat samaan bussiin. Liittymäkuljetuksiin ei ole mahdollista varata istumapaikkoja etukäteen. Ilmoitattehan matkavarauksenne yhteydessä erikoismatkatavaroista, kuten lastenrattaista ja pyörätuoleista. Pyörätuolilla liikkuvalla matkustajalla tulee olla avustaja mukana matkalla. 

5T: Kajaani-Kuopio-Jyväskylä-Tampere-Turku


Kajaani linja-autoasema 8.20
Mainua th 8.35
Sukeva Neste pys. 8.55
Iisalmi linja-autoasema 9.25
Lapinlahti Matin ja Liisan asema 9.45
Alapitkä pikav.pys. 9.55
Siilinjärvi linja-autoasema 10.10
Vuorela ramppi 10.20
Kuopio linja-autoas. tilausajola 10.30
Pitkälahti ABC piha 11.15
Suonenjoki Teboil 11.50
Hankasalmi Jari-Pekka piha 12.25
Lievestuore Shell pys. 12.40
Vaajakoski Vesmanninmäki 12.55
Jyväskylä Harjukatu tilausajolai 13.10
Keljonkangas ABC ramppi 13.20
Muurame Shell piha 13.30
Korpilahti linja-autoasema 13.45
Jämsänkoski linja-autoasema 14.10
Jämsä linja-autoasema 14.20
Orivesi ABC Oritupa 15.45
Ruutana Shell piha 16.00
Tampere linja-autoasema 16.15
Humppila lasitorni 17.15
Loimaa linja-autoasema 17.40

6T: Joensuu-Lappeenranta-Kouvola-Helsinki-Turku


Joensuu Siltakatu matkailupys. 7.40
Joensuu linja-autoasema 7.50
Reijola ramppi 8.00
Honkavaara Gulf pys. 8.10
Onkamo th 8.20
Tolosenmäki Neste Piha 8.35
Kitee ABC piha 8.45
Puhos th VT6 pys. 8.55
Kesälahti Pivanka piha 9.15
Saari Seo piha 9.30
Särkisalmi ABC piha 9.40
Parikkala rautatieaseman bussipy 9.50
Simpele Teboil piha 10.40
Rautjärvi Pirholan th 10.55
Vuoksenniska Neste piha 11.05
Imatra keskusliikenneasema 11.15
Imatra Koskentori Helsingintien 11.20
Joutseno linja-autoasema 11.35
Ahvenlampi th pys. 11.40
Lauritsala pikav.pys. 11.50
Lappeenranta Peltolan koulu 12.00
Sammonlahti pikav.pys. 12.10
Taavetti Pitkä Shell pys. 12.30
Utti ABC piha 13.30
Kouvola linja-autoasema 13.45
Kuusankoski keskustan pikav.pys. 13.55
Helsinki Mikonkadun turistipys. 15.45
Lohja ABC 16.35
Sammatti liittymä pys. 16.50
Suomusjärvi TB Kivihovi 17.40
Salo ABC Piihovi 18.05
Tulosta tämä sivu

Kartta ja kuvat

Hintatiedot


Lähtöpäivät kalenterissa tummennettuina, tarjouslähdöt keltaisella.
 

Palvelumaksut internet-varauksissa 0 €/varaus, muilla varaustavoilla 12 €/varaus. Alle 3 arkivuorokautta ennen lähtöä tehdyistä muutoksista veloitamme 12 € muutoskuluja, muutokset tehtävä ma-pe klo 9-17. Vastuullinen matkanjärjestäjä Pohjolan Matka. Pidätämme oikeuden muutoksiin.