Lähde nauttimaan jouluisesta Tukholmasta ja Suurtorin joulumarkkinoiden tunnelmasta. Oma bussimme mukana Tukholmassa! Lähtöpäivät 22.11., 29.11. ja 6.12.2014.
Aito ja oikea joulutunnelma löytyy Silja Serenaden jouluristeilyltä! Jätä kiire ja stressi kotiin ja lähde nauttimaan valmiin joulupöydän antimista. Rentoudu laivalla viihteen parissa ja pyörähtele tanssilattialla. Silja Serenaden jouluristeilyllä on myös mahdollista osallistua Joulukirkkoon Tukholmassa. Lähtöpäivä 24.12.2014.
Lähde viettämään joulua merelle ja nauttimaan Viking Gabriellan jouluisesta tunnelmasta. Istahda valmiille jouluaterialle herkuista notkuvien pöytien äärelle, tee lahjaostoksia, rentoudu saunoen ja nauti Viking Gabriellan tunnelmasta. Lähtöpäivä 24.12.2014.
Joulutunnelmaa Saksassa. Lähde tutustumaan Hampurin ja Lyypekin tunnelmallisille joulumarkkinoille vaivattomasti Pohjolan Matkan omalla bussilla. Matkalla mukana suomalainen matkanjohtaja. Matka-aika 29.11.-4.12.2014.
Lähde tutustumaan viehättävään Porvooseen ja kokemaan tunnelmallinen, vanhan ajan keskieurooppalainen markkinatunnelma Porvoon Taidetehtaalla. Majoittuminen Hotelli Haikon Kartanossa, virkistäytymistä kylpylän altailla ja saunoissa. Lähtöpäivä 13.12.2014.
Vietä upealla Tallink Baltic Queen laivalla kaksi yötä ja tutustu jouluiseen Tallinnaan, jossa reilusti aikaa perillä nauttia ja rentoutua joulun tunnelmissa. Lähtöpäivä 24.12.2014.
Saarenmaan, Viron saarista suurimman, luonto on kaunis. Saaren pitkästä historiasta kertoo Kuressaaren keskustassa sijaitseva keskiaikainen Piispanlinna. Kuressaaren keskustassa elää sulassa sovussa niin vanhat idylliset talot kuin nykyaikaiset, kaikki matkailijan tarvitsemat ostos- ja ruokapaikat. Lähtöpäivä 23.12.2014.
Anna aikaa itsellesi, perheellesi ja ystävillesi, nauti valmiin joulupöydän antimista ja hotellin järjestämästä jouluohjelmasta. Rauhallinen kävelyretki lukuisin jouluvaloin koristellussa kaupungissa, jouluiset tuoksut ja makuelämykset. Unohda kiire ja lähde nauttimaan joulusta! Lähtöpäivä 23.12.2014.
Tunnelmallinen kartanojoulu Sakan kartanossa tarjoaa rauhaa ja elämyksiä niitä kaipaaville. Keskellä vanhaa puistoa sijaitseva Sakan kartano lumoaa myös upealla sijainnillaan Pohjois-Viron törmärannikolla. Lähtöpäivä 23.12.2014.
Tule viettämään rauhaisa joulu unohtumattomassa kartanoympäristössä! Upeasti entisöity 1500-luvun kartano sijaitsee n. tunnin ajomatkan päässä Tallinnasta itään. Lähtöpäivä 23.12.2014.
Valitse matka:
Matkustajat:
Aikuiset:
Lapset:
Lapset (0-2v):
Valitse lähtöpaikka:
Lähtöpäivä (kalenterissa tummalla):
 
 
 
 
 
Aptual#Interactive