Yhdistä Baltic Queenin viihderisteily ja Tallinnan hotellimatka. Valittavanasi on nyt entistä enemmän hotellivaihtoehtoja Tallinnassa. Lähdöt päivittäin.
Yhdistä Baltic Queenin viihderisteily ja Tallinnan hotellimatka. Valittavanasi on nyt entistä enemmän hotellivaihtoehtoja Tallinnassa. Lähdöt päivittäin alkaen 1.6.2015.
Yhdistä Baltic Queen-risteily ja Tallinnan hotellimatka. Vietä ensimmäinen yö Baltic Queenilla ja kaksi seuraavaa yötä Tallinnassa valitsemassasi hotellissa. Enemmän aikaa tutustua Tallinnan nähtävyyksiin ja ostosmahdollisuuksiin. Lähdöt päivittäin alkaen 1.4.
Yhdistä Baltic Queenin risteily ja Tallinnan hotellimatka. Vietä ensimmäinen yö Baltic Queenillä ja kaksi seuraavaa yötä Tallinnassa valitsemassasi hotellissa. Enemmän aikaa tutustua Tallinnan nähtävyyksiin ja ostosmahdollisuuksiin. Lähdöt päivittäin alkaen 1.6.
Yhdistä Viking XPRS -risteily ja Tallinnan hotellimatka. Tallinna tarjoaa upeita ostosmahdollisuuksia ja lukuisissa tunnelmallisissa ravintoloissa voi nauttia maistuvan aterian. Vanha kaupunki lumoaa tunnelmallaan. Useita hotellivaihtoehtoja! Lähtöpäivät 4.5. ja 2.6.2015.
Tukholman risteily+hotellimatkassa pääset nauttimaan Siljan laivaristeilystä sekä viettämään aikaa reilusti perillä. Majoitus Scandic Ariadne tai Scandic Norra Bantorget. Lähtöpäivät 29.6., 6.7., 13.7., 20.7. ja 27.7.2015.
Risteily Tukholmaan Viking Linen laivoilla ja yöpyminen perillä, jolloin Tukholmassa on aikaa kaksi päivää. Tutustu kauniiseen Tukholmaan ja sen eläväiseen keskustaan, ostoskatuihin ja nähtävyyksiin. Majoitus Scandic Ariadne tai Scandic Norra Bantorget. Lähtöpäivät 29.6., 6.7., 13.7., 20.7. ja 27.7.2015.
Risteily Baltic Queenilla ja 3 hotelliyötä Kuressaaressa. Baltic Queen-risteilyn jälkeen pääset nauttimaan kiireettömästä lomatunnelmasta ja tutustumaan Kuressaaren nähtävyyksiin ja palveluihin. Lähtöpäivät keskiviikkoisin alkaen 1.4.2015.
Risteily Baltic Queenilla ja 3 hotelliyötä Kuressaaressa. Baltic Queen-risteilyn jälkeen pääset nauttimaan kiireettömästä lomatunnelmasta ja tutustumaan Kuressaaren nähtävyyksiin ja palveluihin. Liittymäkuljetukset kymmeniltä paikkakunnilta. Lähtöpäivät keskiviikkoisin alkaen 3.6.2015.
Yhdistä risteily ja Kuressaaren hotellimatka. Baltic Queen-risteilyn jälkeen ehdit tutustua Kuressaaren saaristokulttuuriin ja nauttia kiireettömästä lomatunnelmasta. Lähtöpäivät lauantaisin alkaen 4.4.2015.
Vietä ensimmäinen yö Baltic Queenilla ja 4 seuraavaa yötä Kuressaaressa. Baltic Queen-risteilyn jälkeen pääset nauttimaan kiireettömästä lomatunnelmasta ja tutustumaan Kuressaaren nähtävyyksiin ja palveluihin. Liittymäkuljetukset kymmeniltä paikkakunnilta. Lähtöpäivät lauantaisin alkaen 6.6.2015.
Risteily Baltic Queenilla ja 3 hotelliyötä Pärnussa. Viron suosikkikohteessa Pärnussa sinulla on aikaa tutustua paikallisiin nähtävyyksiin ja nauttia kaupungin tarjonnasta. Lähtöpäivät keskiviikkoisin alkaen 1.4.2015.
Matkalla voit yhdistää Baltic Queen-risteilyn ja Pärnun hotelliloman. Viron suosikkikohteessa Pärnussa sinulla on aikaa tutustua paikallisiin nähtävyyksiin ja nauttia kaupungin tarjonnasta. Liittymäkuljetukset kymmeniltä paikkakunnilta. Lähtöpäivät keskiviikkoisin alkaen 3.6.2015.
Yhdistä risteily ja Pärnun hotelliloma. Ensimmäinen yö Baltic Queenilla ja 4 seuraavaa yötä Pärnussa. Lomalla ehdit tutustua historialliseen ja kauniiseen merenrantakaupunkiin. Lähtöpäivät lauantaisin alkaen 4.4.2015.
Vietä ensimmäinen yö Baltic Queenilla ja 4 seuraavaa yötä Pärnussa. Viron suosikkikohteessa Pärnussa sinulla on aikaa tutustua paikallisiin nähtävyyksiin ja nauttia kaupungin tarjonnasta. Liittymäkuljetukset kymmeniltä paikkakunnilta. Lähtöpäivät lauantaisin alkaen 6.6.2015.
Valitse matka:
Matkustajat:
Aikuiset:
Lapset:
Lapset (0-2v):
Valitse lähtöpaikka:
Lähtöpäivä (kalenterissa tummalla):
 
 
 
 
 
Aptual#Interactive