Saarenmaan, Viron saarista suurimman, luonto on kaunis. Saaren pitkästä historiasta kertoo Kuressaaren keskustassa sijaitseva keskiaikainen Piispanlinna. Kuressaaren keskustassa elää sulassa sovussa niin vanhat idylliset talot kuin nykyaikaiset, kaikki matkailijan tarvitsemat ostos- ja ruokapaikat. Lähtöpäivä 23.12.2014.
Anna aikaa itsellesi, perheellesi ja ystävillesi, nauti valmiin joulupöydän antimista ja hotellin järjestämästä jouluohjelmasta. Rauhallinen kävelyretki lukuisin jouluvaloin koristellussa kaupungissa, jouluiset tuoksut ja makuelämykset. Unohda kiire ja lähde nauttimaan joulusta! Lähtöpäivä 23.12.2014.
Lähde nauttimaan jouluisesta Tukholmasta ja Suurtorin joulumarkkinoiden tunnelmasta. Oma bussimme mukana Tukholmassa! Lähtöpäivät 22.11., 29.11. ja 6.12.2014.
Joulutunnelmaa Saksassa. Lähde tutustumaan Hampurin ja Lyypekin tunnelmallisille joulumarkkinoille vaivattomasti Pohjolan Matkan omalla bussilla. Matkalla mukana suomalainen matkanjohtaja. Matka-aika 29.11.-4.12.2014.
Lähde tutustumaan viehättävään Porvooseen ja kokemaan tunnelmallinen, vanhan ajan keskieurooppalainen markkinatunnelma Porvoon Taidetehtaalla. Majoittuminen Hotelli Haikon Kartanossa, virkistäytymistä kylpylän altailla ja saunoissa. Lähtöpäivä 13.12.2014.
Vietä upealla Tallink Baltic Queen laivalla kaksi yötä ja tutustu jouluiseen Tallinnaan, jossa reilusti aikaa perillä nauttia ja rentoutua joulun tunnelmissa. Lähtöpäivä 24.12.2014.
Valitse matka:
Matkustajat:
Aikuiset:
Lapset:
Lapset (0-2v):
Valitse lähtöpaikka:
Lähtöpäivä (kalenterissa tummalla):
 
 
 
 
 
Aptual#Interactive