Yhdistä Europa-risteily ja Tallinnan hotellimatka. Vietä ensimmäinen yö Europalla ja toinen yö Tallinnassa valitsemassasi hotellissa. Lähdöt päivittäin.
Yhdistä Europa-risteily ja Tallinnan hotellimatka. Vietä ensimmäinen yö Europalla ja kaksi seuraavaa yötä Tallinnassa valitsemassasi hotellissa. Enemmän aikaa tutustua Tallinnan nähtävyyksiin ja ostosmahdollisuuksiin. Lähdöt päivittäin alkaen 23.6.
Tukholman risteily+hotellimatkassa pääset nauttimaan Siljan laivaristeilystä sekä viettämään aikaa reilusti perillä. Majoitus Scandic Ariadne tai Scandic Norra Bantorget. Lähtöpäivät 7.7., 14.7. ja 21.7.2014.
Risteily Tukholmaan Viking Linen laivoilla ja yöpyminen perillä, jolloin Tukholmassa on aikaa kaksi päivää. Tutustu kauniiseen Tukholmaan ja sen eläväiseen keskustaan, ostoskatuihin ja nähtävyyksiin. Majoitus Scandic Ariadne tai Scandic Norra Bantorget. Lähtöpäivät 7.7., 14.7. ja 21.7.2014.
Risteily Europalla ja 3 hotelliyötä Saarenmaalla. Europa-risteilyn jälkeen pääset nauttimaan kiireettömästä lomatunnelmasta ja tutustumaan Kuressaaren nähtävyyksiin ja palveluihin. Lähtöpäivät keskiviikkoisin alkaen 9.4.2014.
Risteily Europalla ja 3 hotelliyötä Pärnussa. Matkalla voit yhdistää Europa-risteilyn ja Pärnun hotelliloman. Viron suosikkikohteessa Pärnussa sinulla on aikaa tutustua paikallisiin nähtävyyksiin ja nauttia kaupungin tarjonnasta. Lähtöpäivät keskiviikkoisin alkaen 9.4.2014.
Valitse matka:
Matkustajat:
Aikuiset:
Lapset:
Lapset (0-2v):
Valitse lähtöpaikka:
Lähtöpäivä (kalenterissa tummalla):
 
 
 
 
 
Aptual#Interactive