Kylpylälomalla ennättää nauttia hoidoista sekä tutustua idylliseen Haapsalun kylpyläkaupunkiin. Lähtöpäivät sunnuntaisin ja keskiviikkoisin.
8 päivän kuntouttavat kylpylälomat, kesto sunnuntaista sunnuntaihin. Viikon kylpylälomalla ehdit levätä hyvin ja nauttia kylpylöiden palveluista. Lähtöpäivät sunnuntaisin.
Päästä irti arjesta ja rentoudu kylpylälomalla Laulasmaalla. Lähtöpäivät sunnuntaisin ja keskiviikkoisin.
8 päivän kylpylälomalla Laulasmaalla rentoudutaan kylpylähoidoista nauttien. Lähtöpäivät sunnuntaisin.
Lähde hemmottelevalle kylpylälomalle Pärnuun. 5 päivän kylpylälomalla ehdit tutustua myös Pärnun nähtävyyksiin. Lähtöpäivät sunnuntaisin ja keskiviikkoisin.
Viikon hemmottelevat kylpylälomat Pärnussa. Kylpylähoitojen lisäksi ehdit tutustua myös Pärnun nähtävyyksiin. Lähtöpäivät sunnuntaisin.
Lähde hoitamaan terveyttäsi kuntouttavalle kylpylälomalle. Kylpylähoitojen lisäksi voit hemmotella itseäsi vaikkapa kauneussalongissa. Lähtöpäivät sunnuntaisin ja keskiviikkoisin.
Viikon kylpylälomalla ehdit levätä hyvin ja nauttia kylpylöiden palveluista. Kylpylähoitojen lisäksi ehtii tutustua myös hyvin Pärnuun ja sen nähtävyyksiin. Lähtöpäivät sunnuntaisin.
Sunnuntaista torstaihin tai keskiviikosta sunnuntaihin asti kestävälle kylpylälomalle löydät useita vaihtoehtoja Tallinnan monipuolisista kylpylöistä. Lähtöpäivät sunnuntaisin tai keskiviikkoisin.
8 päivän hemmottelevalla kylpylälomalla ehdit nauttia ja rentoutua Tallinnassa. Lähtöpäivät sunnuntaisin.
5 päivän kuntouttavat kylpylälomat Tallinnassa, kesto sunnuntaista torstaihin tai keskiviikosta sunnuntaihin. Liittymäkuljetukset päiväsaikaan, laivamatkat Tallink Baltic Queenilla. Lähtöpäivät sunnuntaisin tai keskiviikkoisin.
Viikon kuntouttavat kylpylälomat Pirita Spa- tai Viimsi Spa-kylpylässä Tallinnassa. Kylpylähoitojen lisäksi ehdit tutustua myös Tallinnan nähtävyyksiin. Lähtöpäivät sunnuntaisin.
Valitse matka:
Matkustajat:
Aikuiset:
Lapset:
Lapset (0-2v):
Valitse lähtöpaikka:
Lähtöpäivä (kalenterissa tummalla):
 
 
 
 
 
Aptual#Interactive