Lyhyelläkin kylpylälomalla Haapsalussa ennättää nauttia monipuolisista hoidoista. Lähdöt torstaisin.
5 päivän kylpylälomalla Haapsalussa on aikaa virkistäytymiseen ja hemmotteluun. Matka-aika sunnuntaista torstaihin.
Merenrantakaupunki Haapsalu tunnetaan kylpylöistään ja hienosta hiekkarannastaan.
8 päivän kuntouttavat kylpylälomat, kesto sunnuntaista sunnuntaihin. Viikon kylpylälomalla ehdit levätä hyvin ja nauttia kylpylöiden palveluista.
Lyhyelläkin lomalla ennättää nauttia Laulasmaan kylpylän palveluista.
Päästä irti arjesta ja rentoudu kylpylälomalla Laulasmaalla. Lähtöpäivät sunnuntaisin ja keskiviikkoisin.
8 päivän kylpylälomalla Laulasmaalla rentoudutaan kylpylähoidoista nauttien. Lähtöpäivät sunnuntaisin.
Lyhyelläkin kylpylälomalla ehdit nauttimaan Pärnun kylpylöiden korkeatasoisista hoidoista ja kylpylätunnelmasta. Lähtöpäivät torstaisin.
Lähde hemmottelevalle kylpylälomalle Pärnuun. Sunnuntaista torstaihin asti kestävällä kylpylälomalla ehdit tutustua myös Pärnun nähtävyyksiin.
Kuntouttavalla kylpylälomalla hoidot ovat ennaltaehkäiseviä ja kuntouttavia hoitoja. Hoitojen ohella ennättää tutustua myös Pärnuun.
Kiireettömällä viikon kylpylälomalla ehdit hoitamaan terveyttäsi monin tavoin. Kylpylähoitojen lisäksi ehtii tutustua myös hyvin Pärnuun ja sen nähtävyyksiin. Lähtöpäivät sunnuntaisin.
Lähde hoitamaan terveyttäsi kuntouttavalle kylpylälomalle. Kylpylähoitojen lisäksi voit hemmotella itseäsi vaikkapa kauneussalongissa. Lähtöpäivät sunnuntaisin ja keskiviikkoisin.
Viikon kylpylälomalla ehdit levätä hyvin ja nauttia kylpylöiden palveluista. Kylpylähoitojen lisäksi ehtii tutustua myös hyvin Pärnuun ja sen nähtävyyksiin. Lähtöpäivät sunnuntaisin.
Neljän päivän ja kolmen yön kylpylämatka hemmotteleviin hoitoihin keskittyvään Aqva Hotel & Spa -kylpylään Rakvereen. Lähtöpäivät torstaisin.
4 päivän kylpylämatkalla Tallinnan kylpylöissä nautitaan hemmottelevista hoidoista.
4 päivän hemmottelevat kylpylämatkat Tallinnassa, kesto torstaista sunnuntaihin. Liittymäkuljetukset päiväsaikaan, laivamatkat Tallink Baltic Queenilla. Lähtöpäivät torstaisin.
Sunnuntaista torstaihin tai keskiviikosta sunnuntaihin asti kestävälle kylpylälomalle löydät useita vaihtoehtoja Tallinnan monipuolisista kylpylöistä. Lähtöpäivät sunnuntaisin tai keskiviikkoisin.
5 päivän hemmottelevat kylpylämatkat Tallinnassa, kesto sunnuntaista torstaihin. Liittymäkuljetukset päiväsaikaan, laivamatkat Tallink Baltic Queenilla.
8 päivän hemmottelevalla kylpylälomalla ehdit nauttia ja rentoutua Tallinnassa. Lähtöpäivät sunnuntaisin.
Viikon hemmottelevalla kylpylälomalla Pirita SPA Hotellissa ehdit rentoutua ja nauttia kylpylän palveluista. Liittymäkuljetukset päiväsaikaan, laivamatkat Tallink Baltic Queenilla. Lähtöpäivät sunnuntaisin.
Lyhyelläkin kylpylälomalla ehdit nauttimaan Tallinnan kylpylöiden korkeatasoisista hoidoista ja kylpylätunnelmasta.
4 päivän kuntouttava kylpylämatka Tallinnaan. Liittymäkuljetukset päiväsaikaan, laivamatkat Tallink Baltic Queenilla.
5 päivän kuntouttavat kylpylälomat Tallinnassa, kesto sunnuntaista torstaihin tai keskiviikosta sunnuntaihin. Liittymäkuljetukset päiväsaikaan, laivamatkat Tallink Baltic Queenilla. Lähtöpäivät sunnuntaisin tai keskiviikkoisin.
Sunnuntaista torstaihin asti kestävä kuntouttava kylpylämatka Tallinnassa antaa tilaisuuden rentoutua ja hoitaa terveyttä.
5 päivän kuntouttavat kylpylämatkat Tallinnassa, kesto sunnuntaista torstaihin. Liittymäkuljetukset päiväsaikaan, laivamatkat Tallink Baltic Queenilla.
Viikon kuntouttavat kylpylälomat Pirita Spa- tai Viimsi Spa-kylpylässä Tallinnassa. Kylpylähoitojen lisäksi ehdit tutustua myös Tallinnan nähtävyyksiin. Lähtöpäivät sunnuntaisin.
Viikon kuntouttavat kylpylämatkat Pirita Spa- tai Viimsi Spa-kylpylässä Tallinnassa. Liittymäkuljetukset päiväsaikaan, laivamatkat Tallink Baltic Queenilla.
Valitse matka:
Matkustajat:
Aikuiset:
Lapset:
Lapset (0-2v):
Valitse lähtöpaikka:
Lähtöpäivä (kalenterissa tummalla):
 
 
 
 
 
Aptual#Interactive