Reittiliikenne
Osta bussiliput tästä

Pohjolan Matka palvelee reittiliikenteessä Pohjanmaalla, Kainuussa, Savossa, Pohjois-Karjalassa ja Koillismaalla. Lisäksi Pohjolan Matka hoitaa paikallis- ja lähiliikennettä Kokkolassa ja Iisalmessa. 

Lisätietoja ajankohtaisista tiedotteista ja eri liikennetyypeistä löydät sivun oikeassa reunassa olevista linkeistä. Matkustajan on hyvä tarkistaa kulkemansa reittivälin hyväksymät lipputuotteet Matkahuollon sivuilta.  Lisätietoja Pohjolan Matkan eri vuoroissa hyväksymistä lipputuotteista löytyy myös Lippujen kelpoisuus -sivulta. Opiskelijan seutulippu käy kaikissa reittivuoroissamme.

Voimassaolevat aikataulut löydät joko sivun yläreunassa olevan aikatauluhaun avulla, Aikataulut-sivultamme tai suoraan Matkahuollon sivuilta, poislukien Waltti-liikenne, josta löytyy tiedot www.matka.fi -sivuilta. Lisätietoja aikatauluista saa kuljettajilta sekä yhtiömme toimistoista.


Tarjoushintaiset liput 6.6.-14.8.2016 autosta ostettuina 

Alla olevat tarjoustuotteet ovat voimassa käteisellä maksettaessa autossa. Mikäli reittivälillä on erilliset hinnat aikuisille ja alennusryhmille, tulee alennukseen oikeuttava kortti esittää maksutapahtuman yhteydessä. Jos aikataulu on mainittu erikseen, niin tarjous on voimassa vain niillä vuoroilla. Jos reittiväli on mainittu, niin tarjous on voimassa kaikilla Pohjolan Matkan vuoroilla ko. reittivälillä. Tarjoushinnat voimassa lähtöpaikkakunnan kaupunkipysäkeiltä päätepaikkakunnan kaupunkipysäkeille.

  Aikuinen

Opiskelijat, nuoriso, lapset,
eläkeläiset ja varusmiehet

Oulu-Jyväskylä ja Jyväskylä-Oulu 30 € 25 €
Oulu-Tampere ja Tampere-Oulu 40 € -
Oulu-Pudasjärvi ja Pudasjärvi-Oulu 14 € 7 €
Ylivieska-Jyväskylä 35 € 25 €
Oulu-Kokkola ja Kokkola-Oulu 20 € 15 €
Oulu-Kajaani ja Kajaani-Oulu 20 € 15 €
Kokkola-Vaasa ja Vaasa-Kokkola 20 € 12 €
Pietarsaari-Vaasa ja Vaasa-Pietarsaari 15 € 9 €
Oulu-Vaasa ja Vaasa-Oulu 35 € 25 €
Kuopio-Iisalmi ja Iisalmi-Kuopio 15 € 10 €
Kuopio-Siilinjärvi ja Siilinjärvi-Kuopio 4 € 4 €
Joensuu-Vaasa ja Vaasa-Joensuu 50 € -
Joensuu-Outokumpu ja Outokumpu-Joensuu 7 € -
Joensuu-Oulu ja Oulu-Joensuu 50 € -
M-L 12.00 Joensuu-Pieksämäki ja 14.50 Pieksämäki-Joensuu 20 € -

Useilla reittiväleillä on lisäksi tarjolla tarjoushintaisia nettilippuja, joita voit varata lippukaupastamme. Tarjouslippuja on rajoitettu määrä.