alk.
 
alk.
260
e€/hlö
Nevan rantoja kiertävää Pietaria pidetään yhtenä Euroopan kauneimmista kaupungeista. Palatsien, kirkkojen, kanavien, siltojen, loisteliaan arkkitehtuurin, arvokkaiden taideaarteiden ja lukuisien kulttuurinautintojen sekä makunautintojen täyttämä Pietari lumoaa kävijänsä. Pietari tarjoaa aina uusia elämyksiä! Lähtöpäivät 12.9., 3.10., 31.10. ja 5.12.2014.
 
alk.
739
e€/hlö/H3
Keski-Euroopan suosituimpiin matkakohteisiin kuuluvassa Budapestissä riittää nähtävää ja koettavaa kaikenikäisille. Siellä voit nauttia kaupungin viehättävistä kylpylöistä, rikkaasta historiasta, upeista nähtävyyksistä, maukkaista ruuista ja edullisista hinnoista. Matka-aika 14.-17.05.2015.
 
alk.
66
e€/hlö
Yhdistä Baltic Queen-risteily ja Tallinnan hotellimatka. Vietä ensimmäinen yö Baltic Queenilla ja kaksi seuraavaa yötä Tallinnassa valitsemassasi hotellissa. Enemmän aikaa tutustua Tallinnan nähtävyyksiin ja ostosmahdollisuuksiin. Lähdöt päivittäin alkaen 23.6.
 
alk.
291
e€/hlö
Sunnuntaista torstaihin asti kestävä kuntouttava kylpylämatka Tallinnassa antaa tilaisuuden rentoutua ja hoitaa terveyttä.
 
alk.
38
e€/hlö/kuljetuksin
Päivä Tukholmassa-risteily - Viking Line. Koko päivä aikaa nähtävyyksiin ja ostoksiin. Viking Linen Tukholman risteily vie sinut mukavasti suoraan Tukholman keskustaan. Oma bussimme on mukana Tukholmassa. Lähtöpäivät tiistai, torstai ja lauantai.
 
alk.
137
e€/hlö
Martin Markkinat ovat yksi suurimmista Viron käsityötapahtumista, ja samalla Virolaisen elämäntavan esittelytilaisuus. Virolaisen käsityön taitajia saapuu eri puolilta Viroa, työpajoja ja myyntitapahtumaa höystävät perinneruoat ja kansanmusiikki. Taitajien työpajoista saa mukavia vinkkejä myös omiin käsityöharrastuksiin. Lähtöpäivä 8.11.2014.
 
alk.
78
e€/hlö/kuljetuksin
Syfestivalen on Ruotsin suurimmat käsityöharrastajien messut. Messuilla on mm. työnäytöksiä ja työpajoja, joihin voi ottaa osaa. Myynnissä lankoja, kankaita, ompelutarvikkeita, korujen osia ja paljon muitakin käsityötarvikkeita. Matkalla mukana Pohjolan Matkan oma bussi ja messuilla suomalainen opas. Lähtöpäivä 23.10.2014.
 
alk.
248
e€/hlö
Kuressaaressa, Saarenmaan pääkaupungissa ja samalla saaren ainoassa kaupungissa voi yhä tuntea entisaikojen hengen, jota luovat vanhat mukulakivikadut ja aumakattoiset talot niiden varsilla. Lähtöpäivät sunnuntaisin alkaen 20.4.2014.
 
 
Valitse matka:
Matkustajat:
Aikuiset:
Lapset:
Lapset (0-2v):
Valitse lähtöpaikka:
Lähtöpäivä (kalenterissa tummalla):
 
 
 
 
Lisää Facebookissa
 
 
Aptual#Interactive