alk.
 
alk.
464
e€/hlö
Tunnelmallinen kartanojoulu Sakan kartanossa tarjoaa rauhaa ja elämyksiä niitä kaipaaville. Keskellä vanhaa puistoa sijaitseva Sakan kartano lumoaa myös upealla sijainnillaan Pohjois-Viron törmärannikolla. Lähtöpäivä 23.12.2014.
 
alk.
45
e€/hlö
Yhdistä Baltic Queen-risteily ja Tallinnan hotellimatka. Vietä ensimmäinen yö Baltic Queenilla ja toinen yö Tallinnassa valitsemassasi hotellissa. Lähdöt päivittäin.
 
alk.
260
e€/hlö
Nevan rantoja kiertävää Pietaria pidetään yhtenä Euroopan kauneimmista kaupungeista. Palatsien, kirkkojen, kanavien, siltojen, loisteliaan arkkitehtuurin, arvokkaiden taideaarteiden ja lukuisien kulttuurinautintojen sekä makunautintojen täyttämä Pietari lumoaa kävijänsä. Pietari tarjoaa aina uusia elämyksiä! Lähtöpäivät 31.10. ja 5.12.2014.
 
alk.
239
e€/hlö
5 päivän kuntouttavat kylpylämatkat Tallinnassa, kesto sunnuntaista torstaihin. Liittymäkuljetukset päiväsaikaan, laivamatkat Tallink Baltic Queenilla.
 
alk.
715
e€/hlö/H3
Lähde syyslomalla Lontooseen - helposti omalta paikkakunnaltasi. Katujen puheensorinassa sekoittuvat sadat eri kielet, etnisissä ravintoloissa on esillä maailman ruokakultturien kirjo. Lontoo on myös taide-, musiikki- ja muotimetropoli. Matka-aika 12.-17.10.2014.
 
alk.
46
e€/hlö/kuljetuksin
Simpsons goes Viking Line! Risteilyllä mukana Bart tai Homer, joka osallistuu risteilyohjelmaan; valokuvaukseen sekä muihin tapahtumiin. Simpsonit -aiheen ympärillä on monenlaista mukavaa ohjelmaa lapsille ja nuorille. Tukholmassa vierailu mielenkiintoiseen Tekniseen Museoon, jossa tekemistä ja näkemistä kaiken ikäisille matkustajille. Lähtöpäivä 15.10.2014.
 
 
Valitse matka:
Matkustajat:
Aikuiset:
Lapset:
Lapset (0-2v):
Valitse lähtöpaikka:
Lähtöpäivä (kalenterissa tummalla):
 
 
 
 
Lisää Facebookissa
 
 
Aptual#Interactive