alk.
 
Pohjois-Savon Osuuspankki järjestää matkan asiakasomistajilleen keväiseen Amsterdamiin. Matkan aikana tutustumme Keukenhofin upeaan kukkapuistoon, Amstelveenissa sijaitsevaan Clara Marian puukenkä- ja juustofarmiiin sekä Amsterdamin nähtävyyksiin kiertoajelulla ja iltaristeilyllä. Lähtöpäivä 18.4.2015. MATKA ON LOPPUUNMYYTY!
 
alk.
176
e€/hlö
Pärnun kylpyläkaupunkia on kuvattu osuvasti "idylliseksi, leppoisaksi, lehmusten ja puistojen kaupungiksi”. Kaupungissa elämä keskittyy kävelykaduille, joita reunustavat kauniit puu- ja kivitalot. Lähtöpäivät torstaisin alkaen 2.4.2015.
 
alk.
294
e€/hlö
Viikon kuntouttavat kylpylälomat Pirita Spa- tai Viimsi Spa-kylpylässä Tallinnassa. Kylpylähoitojen lisäksi ehdit tutustua myös Tallinnan nähtävyyksiin. Lähtöpäivät sunnuntaisin.
 
alk.
590
e€/hlö
LEGOLAND® sopii koko perheelle. Sieltä löytyy mm. Miniland, Adventure Land, DUPLO® Land, Piratland ja vuoden 2015 uutuutena on maailman suurin, 5,3 miljoonasta LEGO® palikasta rakennettu pienoismalli, LEGO® Star WarsTM X-wing Starfighter. Lähtöpäivät 30.6., 21.7. ja 28.7.2015.
 
alk.
197
e€/hlö
Saarenmaalla näet kukkivat niityt, ikivihreät katajat, lehtevät tammimetsät ja välkehtivät merenselät. Saaren pitkästä historiasta kertoo Kuressaaren Piispanlinna, jota ympäröivät vallihaudat ja kaunis linnan puisto. Lähtöpäivät torstaisin alkaen 2.4.2015.
 
alk.
186
e€/hlö
Risteily Baltic Queenilla ja 3 hotelliyötä Pärnussa. Viron suosikkikohteessa Pärnussa sinulla on aikaa tutustua paikallisiin nähtävyyksiin ja nauttia kaupungin tarjonnasta. Lähtöpäivät keskiviikkoisin alkaen 1.4.2015.
 
alk.
69
e€/hlö
Lähde Pohjolan Matkan mukana tutustumaan Pohjoismaisiin puutarhamessuihin! Messuilla on esillä lähes 400 näytteilleasettajaa. Messuilla mukana myös suomenkielinen opas. Viking Linen Tukholman risteily vie sinut mukavasti suoraan Tukholman keskustaan, josta pääset vaivattomasti Pohjolan Matkan omalla bussilla tutustumaan monipuolisille puutarhamessuille! Lähtöpäivä 28.3.2015.
 
alk.
54
e€/hlö/kuljetuksin
Päivä Tukholmassa-risteily - Silja Line. Laivoina Silja Serenade ja Silja Symphony. Silja Linen laivoilla olet kuin kaupunkilomalla keskieurooppalaisen kävelykadun tuntumassa. Oma bussi mukana Tukholmassa.
 
alk.
23
e€/hlö/kuljetuksin
Päivä Tukholmassa-risteily - Viking Line. Koko päivä aikaa nähtävyyksiin ja ostoksiin. Viking Linen Tukholman risteily vie sinut mukavasti suoraan Tukholman keskustaan. Oma bussimme on mukana Tukholmassa. Useita lähtöjä viikossa.
 
alk.
605
e€/hlö/alk. Oulu
Lofoottien saaristo on tunnettu sen mahtavista maisemistaan; lumihuippuisista ja violeteista tuntureista, kristallinkirkkaista vuonoista, turkoosista merestä ja idyllisistä kalastajakylistä. Lähtöpäivät 27.7. ja 18.8.2015.
 
 
Valitse matka:
Matkustajat:
Aikuiset:
Lapset:
Lapset (0-2v):
Valitse lähtöpaikka:
Lähtöpäivä (kalenterissa tummalla):
 
 
 
 
Lisää Facebookissa
 
 
Aptual#Interactive