alk.
 
alk.
70
e€/hlö
Kahden yön Tallinnan hotellimatkat, laivamatkat Tallink Siljan uusimmalla risteilyaluksella Baltic Queenilla. Kun vietät Tallinnassa kaksi yötä, ehdit nähdä hyvin kaupungin monet kasvot. Valitse mieleisesi hotelli useista eri majoitusvaihtoehdoista. Lähdöt päivittäin takuukuljetuksilla.
 
alk.
920
e€/hlö
Huhtikuussa luonto Saksassa on yleensä kaunista kevätkukintaa täynnä, puiden lehdet raikkaan vihreitä ja vihreyttä vastaan loistavat rypsipellot kullankeltaisia. Kiertomatkallamme tutustumme mm. järvikaupunki Schweriniin sadunhohtoisine linnoineen, merenkulku ja Hansakaupunki Rostockiin ja Unescon kulttuuriperinnekohde Wismariin. Matka-aika 3.-9.4.2015
 
alk.
40
e€/hlö/kuljetuksin
Päivä Tukholmassa-risteily - Viking Line. Koko päivä aikaa nähtävyyksiin ja ostoksiin. Viking Linen Tukholman risteily vie sinut mukavasti suoraan Tukholman keskustaan. Oma bussimme on mukana Tukholmassa. Lähtöpäivät tiistai, torstai ja lauantai.
 
alk.
379
e€/hlö
Lähde hoitamaan terveyttäsi samalla nauttien kylpylöiden joulupöydistä sekä joulutunnelmasta. Sunnuntaista perjantaihin asti kestävällä kylpylälomalla ehdit tutustua kylpyläkaupunkisi nähtävyyksiin ja tehdä viime hetken jouluostoksia. Lähtöpäivä 21.12.2014.
 
alk.
823
e€/hlö/B2
Lähde kokemaan kevään kukkaloistoa Keukenhofin kukkapuistoon, ihastu Hollantiin ja sen pääkaupunkiin Amsterdamiin. Kiertomatkalla koet ja näet enemmän, monet kaupungit ja kylät, patotien ja tuulimyllyt. Matkapäivät 20.-27.4.2015. MATKA ON LOPPUUNMYYTY!
 
alk.
354
e€/hlö
Viikon kuntouttavat kylpylälomat Pirita Spa- tai Viimsi Spa-kylpylässä Tallinnassa. Kylpylähoitojen lisäksi ehdit tutustua myös Tallinnan nähtävyyksiin. Lähtöpäivät sunnuntaisin.
 
Pohjois-Savon Osuuspankki järjestää matkan asiakasomistajilleen keväiseen Amsterdamiin. Matkan aikana tutustumme Keukenhofin upeaan kukkapuistoon, Amstelveenissa sijaitsevaan Clara Marian puukenkä- ja juustofarmiiin sekä Amsterdamin nähtävyyksiin kiertoajelulla ja iltaristeilyllä. Lähtöpäivä 18.4.2015.
 
alk.
267
e€/hlö
Lähde elämysten suurkaupunkiin Pietariin seuraamaan huipputasoista jääkiekkoa! Pietarin Jääpalatsissa kohtaavat SKA Pietari ja Jokerit 15.2.2015. Tunnelma Jääpalatsissa on aivan uskomaton – Jääpalatsissa on 12300 paikkaa, katsomot täyttyvät SKA:n peleissä ja yleisö kannustaa pelaajia. Lähtöpäivä 14.2.2015.
 
 
Valitse matka:
Matkustajat:
Aikuiset:
Lapset:
Lapset (0-2v):
Valitse lähtöpaikka:
Lähtöpäivä (kalenterissa tummalla):
 
 
 
 
Lisää Facebookissa
 
 
Aptual#Interactive