Venäjän viisumipalvelut

Pohjolan Matka tarjoaa Venäjän viisumipalvelut kätevästi ja edullisesti!

Kauttamme voit tilata kertaviisumit, ryhmäviisumit sekä monikertaviisumit. Hoidamme myös viisumin siirrot sekä ulkomaalaisten viisumihakemukset. Venäjän viisumien lisäksi voit tilata kauttamme bussiliput, junaliput, lentoliput sekä majoitukset Venäjälle, kaikki kätevästi saman katon alta.

Kaikki toimipisteemme palvelevat sinua Venäjän matkailuasioissa. Voit asioida lähimmässä Pohjolan Matkan toimipisteessä tai kääntyä suoraan viisumiosastomme puoleen. Viisumiosastomme sijaitsee Lappeenrannassa, kätevästi Venäjän konsulaatin läheisyydessä, joka mahdollistaa nopeatkin viisumitoimitukset. Viisumiosastomme yhteystiedot ovat:

Pohjolan Matka
Valtakatu 51 (Technopolis Vapaudenaukio 2)
53100 LAPPEENRANTA
puh. 0201 303 505
viisumit@pohjolanmatka.fi

Annamme mielellämme lisätietoja ja ohjeita Venäjän matkustukseen ja viisumien anomiseen liittyen. Tervetuloa palveltavaksi!


Kaavakkeen pääset täyttämään tästä: Sähköinen viisumianomuskaavake

HUOM! Käytä anomusta täytettäessä aina salasanaa pohjolanmatka1

Ohjeet sähköisen viisumianomuslomakkeen täyttöön:

Turistikertaviisumi
2-Kertaviisumi
Ryhmäviisumi
Vuosiviisumi liikematka
Vuosiviisumi kuljettaja
Vuosiviisumi kulttuurisuhteet

Pohjolan Matkan matkatoimistot neuvovat asiakkaitaan viisumianomuksen täyttämisessä.
 

Kertaviisumi:
Kertaviisumi on henkilökohtainen turistiviisumi, jonka voi anoa enintään 30 päiväksi, yhtä matkaa varten. Tarvitset täytetyn sekä allekirjoitetun anomuskaavakkeen liitteeksi passin, yhden värillisen passivalokuvan (enintään 6 kk vanha) sekä vakuutusyhtiön kirjoittaman todistuksen matkavakuutuksesta. Vakuutuksen tulee olla voimassa koko viisumin ajalle. Kertaviisumin toimitusaika konsulaatissa on 6 arkipäivää. Huomioithan lisäksi mahdolliset postituspäivät. Passin tulee olla voimassa 6 kk viisumin päätymisen jälkeen. Huom! Viisumianomuslomake on voimassa 30 päivää hakemuksen tallentamisesta. Tarkistuta viisumianomuslomake Pohjolan Matkan toimistossa/virkailijalla ennen allekirjoittamista!

Monikertaviisumi 6 kk sekä 12 kk:
Monikertaviisumin anomisen voi aloittaa vaikka vanha viisumi on vielä voimassa. Alkuun pääset täytetyllä ja allekirjoitetulla anomuskaavakkeella sekä passikopiolla. Kun monikertaviisumia varten tarvittava puolto on myönnetty, toimitetaan hakemus konsulaattiin, jolloin tarvitsemme alkuperäisen passin, yhden värillisen passivalokuvan (enintään 6 kk vanha) sekä vakuutusyhtiön kirjoittaman todistuksen matkavakuutuksesta. Vakuutuksen tulee olla voimassa koko viisumin ajalle tai vakuutustodistuksesta tulee käydä ilmi että vakuutus on jatkuva/vuosittain uusiutuva. Monikertaviisumin toimitusaika jakautuu seuraavasti: Ministeriön käsittelyaika 4-5 viikkoa, konsulaatin käsittelyaika 6 arkipäivää. Kokonaistoimitusaika on noin 6-7 viikkoa. Passin tulee olla voimassa 6 kk viisumin päätymisen jälkeen. Huom! Viisumianomuslomake on voimassa 30 päivää hakemuksen tallentamisesta. Tarkistuta viisumianomuslomake Pohjolan Matkan toimistossa/virkailijalla ennen allekirjoittamista! 

Monikertaviisumi 12 kk sekä 24 kk pikatoimistuksella:
Tarvitset alkuperäisen passin, yhden värillisen passivalokuvan (enintään 6 kk vanha), vakuutusyhtiön kirjoittaman todistuksen matkavakuutuksesta ja täytetyn, tulostetun ja allekirjoitetun viisumianomuskaavakkeen.
- 12 kk viisumin saaminen pikana edellyttää yhtä aikaisempaa käyntiä Venäjällä viimeisen vuoden aikana.
- 24 kk viisumin saaminen edellyttää kahta aikaisempaa vuoden viisumia Venäjälle tai yhtä aikaisempaa kahden vuoden viisumia Venäjälle.
Viisumin toimitusaika 2-3 viikkoa.

Ryhmäviisumi:
Ryhmäviisumia kannattaa anoa silloin, jos matkustajia on vähintään viisi, kaikki matkustavat samassa kulkuneuvossa ja matkan kesto on enintään neljä (4) vuorokautta. Ryhmäviisumi voidaan myöntää Pietariin, Karjalan kannaksen sekä Karjalan Tasavallan alueelle. Tarvitsemme kaikilta matkustajilta täytetyn sekä allekirjoitetun anomuskaavakkeen, yhden värillisen passivalokuvan (enintään 6 kk vanha), kopion passin henkilötietoaukeamasta sekä vakuutusyhtiön kirjoittaman todistuksen matkavakuutuksesta. Ryhmäviisumi on hyvä tilata n. kaksi viikkoa ennen matkaa. Ryhmäviisumi voidaan myöntää vain Suomen kansalaisille. Passin tulee olla voimassa 6 kk viisumin päätymisen jälkeen. Huom! Viisumianomuslomake on voimassa 30 päivää hakemuksen tallentamisesta. Tarkistuta viisumianomuslomake Pohjolan Matkan toimistossa/virkailijalla ennen allekirjoittamista!

Asiakkaan omalla puollolla: 
Tarvitsemme täytetyn sekä allekirjoitetun anomuskaavakkeen liitteeksi yhden värillisen passivalokuvan (enintään 6 kk vanha), passin, vakuutusyhtiön kirjoittaman todistuksen matkavakuutuksesta sekä Venäjän ministeriön myöntämän puoltolausunnon. Huom! Viisumianomuslomake on voimassa 30 päivää hakemuksen tallentamisesta. Tarkistuta viisumianomuslomake Pohjolan Matkan toimistossa/virkailijalla ennen allekirjoittamista!


Hinnasto (sisältää myös viisumikeskuksen palvelumaksun 26 euroa):
 

Viisumityyppi

Viisumin
kesto

Hinta

Toimitusaika

Turistiviisumi
- ilman majoitusvarausta
- majoitusvarauksen yhteydessä


1-30 pv
1-30 pv


80 €
75 €


6 arkipäivää
6 arkipäivää

2-kertaviisumi

3 kk tai 30 päivää

115 €

n. 2 viikkoa

Ryhmäviisumi € / hlö:
- Ilman majoitusvarausta
- Majoitusvarauksen yhteydessä


4 pv
4 pv


72 €
68 €


7-8 arkipäivää
7-8 arkipäivää

Viisumin siirto

 

60 €

3 arkipäivää

Monikertaviisumi 6 kk

6 kk

119 €

6-8 viikkoa

Monikertaviisumi 6 kk

6 kk 140 € 2-3 viikkoa

Monikertaviisumi 12 kk

12 kk

119 € 

6-8 viikkoa

Monikertaviisumi 12 kk (liikematka ja kulttuurivaihto)

12 kk 140 € 2-3 viikkoa

Monikertaviisumi 12 kk (kuljettaja)

12 kk 190 € 2-3 viikkoa

Monikertaviisumi 24 kk (liikematka ja kulttuurivaihto)

24 kk 230 € 2-3 viikkoa

Monikertaviisumi 24 kk (kuljettaja)

24 kk 285 € 2-3 viikkoa

Asiakkaan omalla puollolla:
- 1-kertaviisumi
- 2-kertaviisumi
- Monikertaviisumi 6 kk ja 12 kk
- Monikertaviisumi 24 kk


1-90 pv
1-90 pv
6 kk / 12 kk
24 kk


80 €
85 €
105 €
120 €


7-10 arkipäivää
2-3 viikkoa

2-3 viikkoa
2-3 viikkoa

Pikatoimitusmaksut:
- 4 arkipäivää


 


60 €


 

Sähköisen viisumianomuksen täyttö asiakkaan puolesta
- Myös asiakkaan itse täyttämän anomuskaavakkeen korjaaminen tai täydentäminen

 

17 €

 

 

Ulkomaalaisilta peritään ylläolevien hintojen lisäksi kansalaisuuslisä. Lisämaksun suuruus määräytyy kansalaisuuksittain. Passin on oltava voimassa 6 kuukautta viisumin päättymisen jälkeen. Konsulaattiin toimitettuja anomuksia ei voi muuttaa / peruuttaa.

Toimitukset:
Viisumianomuksen voit jättää lähimpään Pohjolan Matkan matkatoimistopisteeseen. Kaikki toimipisteemme yhteys- ja osoitetiedot löytyvät yhteystiedot-sivulta. Voit myös lähettää anomuksen halutessasi suoraan Lappeenrannan toimistoomme. Toimitukset tapahtuvat postitse tai asiakkaan niin halutessa bussi- tai lentorahtina. Toimitusmaksut perimme palveluhinnastomme mukaan. Palveluhinnasto

Monikertaviisumin hakemisesta pikana ja kahden vuoden viisumin hakemisesta lisätietoja toimistoltamme.

Huomioithan, että Venäjän juhlapyhät saattavat vaikuttaa ministeriön sekä konsulaatin toimitusaikoihin. Tärkeää on myös muistaa, että passin tulee olla voimassa kaikissa tapauksissa puoli vuotta viisumin päättymisen jälkeen.

Emme vastaa postin, konsulaatin tai Venäjän viranomaisten viivästyttämistä tai kadottamista asiapapereista. Emme myöskään vastaa konsulaatin tai viranomaisten (ministeriö, rajanviranomaiset ym.) mahdollisista muutoksista viisumikäytännössä.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Palvelumaksu 12 €.