Päivä Tukholmassa -risteily Helsingistä / Silja Line
Esittely
siljasymhponymerella178x179pxjpg

Päivä Tukholmassa-risteily  - Silja Line. Laivoina Silja Serenade ja Silja Symphony.

Silja Linen laivoilla olet kuin kaupunkilomalla keskieurooppalaisen kävelykadun tuntumassa. Laivan avara ja lämmin sydän on Promenade-kävelykatu, jonka varrelta löydät niin monipuoliset myymälät, viettelevät kahvilat kuin korkeatasoiset ravintolat. Oma bussi mukana Tukholmassa.

Silja Line tuo West End-musikaalit laineille. Hittimusikaalit FAME ja Saturday Night Fever esitetään Itämerellä 1.4.–31.5.2015. Katso tästä ennakkotunnelmia musikaaleista >>

Useita lähtöjä viikossa.

Matkaohjelma

1. matkapäivä
Liittymäkuljetuksen ostaneille bussikuljetus Helsingin Eteläsatamaan, jossa maihinnousukorttien jako. Helsingistä tulevat noutavat maihinnousukortit terminallin 1. kerroksesta Pohjolan Matkan lähtöselvityksestä alkaen klo 15.45. Silja Serenade/Symphony lähtee Helsingistä klo 17.00. Ilta ja yö merellä. 

2. matkapäivä
Laiva saapuu Tukholmaan paikallista aikaa klo 09.30. Klo 10.00 bussikuljetus Siljan terminaalista keskustaan ja Djurgårdenille. Tukholmassa keskustan otto- ja jättöpaikka on Operan vieressä Strömgatanilla rannan puolella. Kaikki ajat ovat paikallista aikaa.

Paluukuljetukset seuraavasti:
14.00 Vasa-museo - 14.05 Biologia-museon parkkipaikka, Nordica -museon vastapäätä/Djurgården - 14.20 keskusta - 14.35 Vikingin terminaali - 15.00 keskusta - 15.15 Siljan terminaali

Huom! Vain yksi kuljetus keskustasta satamaan. Kaikkien matkustajien, jotka haluavat bussin kyydissä terminaaleihin, tulee lähteä tämän aikataulun mukaisesti. Muuhun aikaan satamaan siirtyminen omatoimisesti. Pidätämme oikeuden kuljetusten aikataulumuutoksiin. Laiva lähtee paluumatkalle klo 17.00 paikallista aikaa.

3. matkapäivä
Saapuminen Helsinkiin klo 9.55. Liittymäkuljetuksen ostaneille bussikuljetus lähtöpaikkakunnille. Huom! Tarvittaessa bussi kiertää paluumatkalla Katajanokan sataman kautta.

Hintaan sisältyy
- liittymäkuljetukset alueilta 2-5
- risteily valitussa hyttiluokassa
- bussikuljetukset Tukholmassa liittymäkuljetuksen ostaneille 
 

Siljan laivoilla tapahtuu 

Ihastuttava Harri Hylje seikkailee nyt Silja Serenadella ja Silja Symphonylla kaikkien iloksi!

Uudistunut Silja Symphony!
Kannelle 5 on avattu täysin uusi, isompi 290 m2 Silja Land-leikkimaailma, jota ovat olleet suunnittelemassa lapset itse yhdessä arkkitehti Heikki Mattilan kanssa. Lasten huikeista ideoista toteutettiin mm. kiipeilypuu, Harri Hylkeen pesä, maalausseinä, Lego-työpaja, hullunkurisia koristeita ja rakenteita, leikkitalo ja -alue perheen pienimmille – pallomerta unohtamatta! Silja Landissa on lisäksi oma PlayStation pelialue ja tiloista löytyy myös Spice Ice -jäätelöbaari.

Siljan laivojen viihdeohjelmaa: 

Hittimusikaali FAME esitetään Silja Serenadella 1.4.–31.5.2015. Musikaali sijoittuu 1980-luvun New Yorkiin ja seuraa esittävän taiteen oppilaitoksen oppilaiden ja opettajien elämään. Heillä kaikilla on päämääränä maine ja menestys – Fame. Esityksiä on kaksi illassa, klo 17.30–19.00 ja 20.00–21.30. Yhden esityksen kesto on 90 min eikä siihen sisälly väliaikaa.
Conceived and Developed by DAVID De SILVA
Book by JOSÉ FERNANDEZ
Lyrics by JACQUES LEVY
Music by STEVEN MARGOSHES
Title Song FAME written by Dean Pitchford and Michael Gore
Presented by arrangement with JOSEF WEINBERGER LIMITED
On behalf of MUSIC THEATRE INTERNATIONAL of New York

Hittimusikaali Saturday Night Fever esitetään Silja Symphonylla 1.4.–31.5.2015. Musikaalin päähenkilön, brooklynilaisen Tony Maneron viikon kohokohta on lauantai-illan disko, jossa hän on tanssilattian kiistaton kuningas. Mies haluaisi lopettaa hanttihommat ja päästä pysyvästi parrasvaloihin. Esityksiä on kaksi illassa, klo 17.30–19.00 ja 20.00–21.30. Yhden esityksen kesto on 90 min eikä siihen sisälly väliaikaa.
TALLINK SILJA OY and TSE Productions in association with ROBERT STIGWOOD present "SATURDAY NIGHT FEVER" the Musical.
Based on the Paramount / RSO Film and the story by Nik Cohn
Adapted for the stage by Robert Stigwood in collaboration with Bill Oakes
Featuring songs by The Bee Gees
New version edited and arranged by Ryan McBryde


Näkemistä ja tekemistä Tukholmassa!

Djurgården
Djurgårdenin saarella sijaitsee Skansen, maailman ensimmäinen ulkoilmamuseo. Skansenilla on paljon kivaa niin pienelle kuin vähän isommallekin matkailijalle! Eläintarha, akvaario ja pieniä putiikkeja, jotka ovat pullollaan kaikkea ihanaa pikku tavaraa sekä käsitöitä. Skansenilla on viihtyisiä kahviloita ja ravintoloita, joissa voi päivän aikana käydä nauttimassa herkkuja ja pientä purtavaa.

Lisäksi saarelta löytyy Junibacken-satutalo, jossa pääset mukaan Astrid Lindgrenin satuhahmojen maailmaan. Aquaria-vesimuseo, jossa pääsee tutustumaan vedenalaiseen elämään sekä näkemään erilaisia kaloja sekä muita vedeneläviä.
Rauhallisempia kohteita kaipaaville löytyy Nordiska Museet, jossa esitellään Ruotsin kansallishistoriaa ja kansantiedettä 1500-luvulta saakka. Unohtamatta erästä maailman kuuluisimpien nähtävyyksien joukkoon kuuluvaa Vasa-museota, josta lötyy maailman ainoa 1600-luvulta säilynyt alus, josta on tullut oikea taideaarre upeine koristeveistoksineen.

Tukholman keskusta
Tukholman keskustassa voi tutustua Tukholman kuninkaanlinnaan sekä nähdä kuninkaanlinnan vaihdinvaihtoon liittyvän paraatin paikan päältä. Tukholmasta löytyy myös suuri määrä erilaisia upeita museoita sekä muita nähtävyyksiä. Shoppailijoille keskusta tarjoaa lukuisia kauppoja ja putiikkeja, joista varmasti löytyy jokaiselle jotakin. Myös vanhan kaupungin pikkuputiikkeihin kannattaa suunnata tekemään löytöjä ja ihastelemaan vanhan kaupungin pikkukatuja sekä upeaa arkkitehtuuria.

Armeijan Museo (Armémuseum)
Tutustu yhteen Ruotsin parhaista historiallisista museoista! Museo avattiin uudelleen vuonna 2000 uudistetuissa tiloissa täysin uusilla näyttelyillä, kävijä voi vaeltaa viikinkiajalta nykyaikaan. Paljon mielenkiitoista nähtävää panssarivaunuista ja univormuista nappeihin ja posliiniin, nähtävillä myös mm. tinasotilasarmeija! Museon myymälä tarjoaa suuren kirjavalikoiman ja muistoesineitä sekä suurille että pienille, esim. palapelejä, tinasotilaita, matkamuistoja, pelejä ja käsitöitä. Armeijamuseo sijaitsee Tukholman Östermalmin kaupunginosassa, Riddargatan 13:ssa. Lähin maanalaisen asema on Östermalmstorg, uloskäynti Sibyllegatan. Museo on maanantaisin suljettu. Sisäänpääsymaksu aikuiset 80 kr. ja alle 20-vuotiaat ilmaiseksi.

Poimi parhaat vinkit ja ideat Tukholmaan täältä.

Huom!
Ruotsiin matkustavan on tarvittaessa pystyttävä todistamaan henkilöllisyytensä.
Ikäraja Helsinki-Tukholma-Helsinki -risteilyillä joka päivä 18 v.
 

Laivatiedot
Silja Serenade + Silja Symphony
Laivan tiedot
Silja Serenade + Silja Symphony Silja Serenadella ja Silja Symphonylla olet kuin kaupunkilomalla keskieurooppalaisen kävelykadun tuntumassa. Laivan avara ja lämmin sydän on Promenade-kävelykatu, jonka varrelta löydät niin monipuoliset myymälät, viettelevät kahvilat kuin korkeatasoiset ravintolat.
Uudistunut Silja Serenade palasi liikenteeseen 15.2.2014 Kannella 6 Bistro Maximen tilalle on avattu uusi italialainen ravintola Tavolàta sekä täysin uudistettu Buffet Serenade on nyt Grande Buffet. Silja Tax Free sekä aiemmin Promenadella kannella 7 sijainnut Silja Perfumes on yhdistetty kannelle 6 avaraksi, valoisaksi ja tyylikkääksi Tax Free Superstore -ostosmaailmaksi. Promenaden uudistuneet myymälät kannella 7 ovat Luxury-, Fashion-, Gifts-, Electronics- ja Kids & Toys-myymälät. Vanhojen DeLuxe Conference -kokoushyttien tilalle kannelle 9 keulaan on rakennettu kolme uutta Junior-sviittiä. Samoin kauniit ja tilavat 25 m2 Commodore-hytit sekä -lounge kansilla 10 ja 11 ovat saaneet uuden ilmeen. Täysin uusi Sunflower Oasis -kylpyläosasto on uudistuksen jälkeen valoisampi ja viihtyisämpi.
Tekniset tiedot
Valmistusvuosi 1990/1991 (Serenade/Symphony)
Telakka Masa Yards, Turku
Kotisatama Maarianhamina/Tukholma
Pituus 203 m
Leveys 31,5 m
Syväys 7,1 m
Nopeus 21 solmua
Matkustajamäärä 2852
Hyttejä 986/995
Henkilöautoja 395 m
Hytit
A-luokka / Seaside
Korkeatasoinen ikkunallinen 11 m2 hytti 2-4 hengelle, näkymä merelle, kansilla 5 ja 8-11. Hyteissä on tv. Alavuoteet voi siirtää parivuoteeksi. Hyttejä myös liikuntarajoitteisille (ei kannella 5) sekä lemmikkejä mukanaan kuljettaville.
Promenade
Korkeatasoinen ikkunallinen 11 m2 hytti 2-4 hengelle, näkymä Promenadelle, kansilla 8-11. Alavuoteet voi siirtää parivuoteeksi. Hyttejä myös allergikoille ja liikuntarajoitteisille.
B-luokka
Ikkunaton 11 m2 hytti 2-4 hengelle kansilla 5 sekä 9-11. Muutamissa hyteissä vuoteet päällekkäin. Alavuoteet voi siirtää parivuoteeksi. Hyttejä myös allergikoille ja lemmikeitä mukanaan kuljettaville.
C-luokka
Ikkunaton 11 m2 hytti 2-4 hengelle kannella 2. Muutamissa hyteissä vuoteet päällekkäin. Alavuoteet voi siirtää parivuoteeksi. Hyttejä myös lemmikeitä mukanaan kuljettaville.
Silja Serenade ja Silja Symphony/risteilyaikataulut
Menoaikataulu
Helsinki Olympiaterminaali Lähtöaika 17:00
Tukholma Värtahamnen Saapumisaika 09:30
Paluuaikataulu
Tukholma Värtahamnen Lähtöaika 17:00
Helsinki Olympiaterminaali Saapumisaika 9:55
Bussireitit

Huom! Bussien kantavuussäännösten takia joudumme rajoittamaan matkatavaroiden ja henkilökohtaisten tuliaisten enimmäismääräksi 20 kg/matkustaja. Huomioikaa tämä tehdessänne esim. alkoholiostoksia. Matkustajien tulee itse huolehtia, että kaikissa matkatavaroissa on omistajan nimi ja yhteystiedot. Matkatavaroiden tulee olla hyvin pakattuja, normaalin kuljetuksen kestäviä. Kuljettaja ja Pohjolan Matka eivät vastaa kadonneista tai rikkoontuneista matkatavaroista.

Tarkat lähtöajat, -paikat ja tiedot laiva-aikatauluista on merkitty laskuun/matkavahvistukseen. Laiva- ja bussiaikataulut saattavat muuttua esitteiden ilmestymisen jälkeen. Lähtöpaikalla on hyvä olla viimeistään 15 minuuttia ennen matkavahvistukseen merkittyä lähtöaikaa. Samalla liittymäkuljetusreitillä voi olla useampia busseja. Pyrimme sijoittamaan samalla varauksella olevat matkustajat samaan bussiin. Liittymäkuljetuksiin ei ole mahdollista varata istumapaikkoja etukäteen. Ilmoitattehan matkavarauksenne yhteydessä erikoismatkatavaroista, kuten lastenrattaista ja pyörätuoleista. Pyörätuolilla liikkuvalla matkustajalla tulee olla avustaja mukana matkalla. 
 

04A: Äänekoski-Jyväskylä-Jämsä-Lahti-Helsinki
Hirvaskangas ABC piha 9.30
Äänekoski linja-autoasema 9.45
Suolahti linja-autoasema 9.55
Laukaa linja-autoasema 10.15
Vihtavuori Vihtahousun pys. 10.20
Vaajakoski Vesmanninmäki 10.35
Jyväskylä Harjukatu tilausajolai 10.50
Keljonkangas ABC ramppi 11.00
Muurame Shell piha 11.05
Korpilahti linja-autoasema 11.15
Jämsänkoski linja-autoasema 11.40
Jämsä linja-autoasema 11.55
Kuhmoinen Neste piha 12.10
Padasjoki ABC piha 13.10
Vääksy vanha tori 13.35
Lahti linja-autoasema 14.10
Laune Citymarket pikav.pys 14.15
Orimattila Tuuliharja piha 14.30
Mäntsälä linja-autoasema 14.45
Helsinki 15.45
04O: Oulu-Jyväskylä-Jämsä-Lahti-Helsinki
Oulu linja-autoasema 5.30
Pulkkila ABC piha 6.40
Kärsämäki liikenneasema 7.00
Pyhäsalmi ABC piha 7.30
Viitasaari ABC piha 8.30
Hirvaskangas ABC piha 9.30
Äänekoski linja-autoasema 9.45
Suolahti linja-autoasema 9.55
Laukaa linja-autoasema 10.15
Vihtavuori Vihtahousun pys. 10.20
Vaajakoski Vesmanninmäki 10.35
Jyväskylä Harjukatu tilausajolai 10.50
Keljonkangas ABC ramppi 11.00
Muurame Shell piha 11.05
Korpilahti linja-autoasema 11.15
Jämsänkoski linja-autoasema 11.40
Jämsä linja-autoasema 11.55
Kuhmoinen Neste piha 12.10
Padasjoki ABC piha 13.10
Vääksy vanha tori 13.35
Lahti linja-autoasema 14.10
Laune Citymarket pikav.pys 14.15
Orimattila Tuuliharja piha 14.30
Mäntsälä linja-autoasema 14.45
Helsinki 15.45
05K: Kajaani-Kuopio-Mikkeli-Lahti-Helsinki
Kajaani linja-autoasema 6.20
Mainua th 6.35
Sukeva Neste pys. 6.55
Iisalmi linja-autoasema 7.25
Lapinlahti Matin ja Liisan asema 8.10
Alapitkä pikav.pys. 8.20
Siilinjärvi linja-autoasema 8.35
Vuorela ramppi 8.45
Kuopio linja-autoasema tilausajo 9.00
Pitkälahti ABC piha 9.15
Humalajoki moottoritien pys. 9.20
Paukarlahti pikav.pys. 9.30
Oravikoski pikav.pys. 9.35
Leppävirta Unnukka piha 9.45
Varkaus ABC piha 10.00
Joroinen Jari-Pekka piha eteläpu 10.45
Juva ABC piha 11.15
Kielkallio pikav.pys. 11.25
Mikkeli Mannerheimintien tilausa 11.50
Otava pikav.pys. 12.00
Uutela pikav.pys. 12.05
Vihantasalmi pikav.pys. 12.15
Kuortti ABC piha 12.30
Heinola Kirkkokatu turistipys. 13.30
Vierumäki Matkakeidas 13.45
Lahti linja-autoasema 14.10
Laune Citymarket pikav.pys. 14.15
Orimattila Tuuliharja piha 14.30
Mäntsälä linja-autoasema 14.45
Helsinki 15.45
05I: Iisalmi-Kuopio-Mikkeli-Lahti-Helsinki
Iisalmi linja-autoasema 7.25
Lapinlahti Matin ja Liisan asema 8.10
Alapitkä pikav.pys. 8.20
Siilinjärvi linja-autoasema 8.35
Vuorela ramppi 8.45
Kuopio linja-autoasema tilausajo 9.00
Pitkälahti ABC piha 9.15
Humalajoki moottoritien pys. 9.20
Paukarlahti pikav.pys. 9.30
Oravikoski pikav.pys. 9.35
Leppävirta Unnukka piha 9.45
Varkaus ABC piha 10.00
Joroinen Jari-Pekka piha eteläpu 10.45
Juva ABC piha 11.15
Kielkallio pikav.pys. 11.25
Mikkeli Mannerheimintien tilausa 11.50
Otava pikav.pys. 12.00
Uutela pikav.pys. 12.05
Vihantasalmi pikav.pys. 12.15
Kuortti ABC piha 12.30
Heinola Kirkkokatu turistipys. 13.30
Vierumäki Matkakeidas 13.45
Lahti linja-autoasema 14.10
Laune Citymarket pikav.pys. 14.15
Orimattila Tuuliharja piha 14.30
Mäntsälä linja-autoasema 14.45
Helsinki 15.45
06A: Nurmes-Joensuu-Lappeenranta-Kouvola-Helsinki
Nurmes linja-autoasema 4.45
Viekijärven th 5.05
Lieksa linja-autoasema 5.25
Uimaharju Teboil piha 6.00
Eno linja-autoasema 6.20
Uuro ABC Kontiolahti piha 6.35
Joensuu Siltakatu matkailupys. 7.10
Joensuu linja-autoasema 7.15
Reijola ramppi 7.25
Honkavaara Gulf pys. 7.35
Onkamo th 7.45
Tolosenmäki Neste Piha 8.00
Kitee ABC piha 8.10
Puhos th VT6 pys. 8.20
Kesälahti Pivanka piha 8.40
Saari Seo piha 8.55
Särkisalmi ABC piha 9.05
Parikkala rautatieaseman bussipy 9.15
Simpele Teboil piha 10.05
Rautjärvi Pirholan th 10.20
Vuoksenniska Neste piha 10.30
Imatra keskusliikenneasema 10.40
Imatra Olavinkatu kaukoliikennep 10.45
Joutseno linja-autoasema 11.00
Ahvenlampi th pys. 11.05
Lauritsala pikav. Pys. 11.15
Lappeenranta Peltolan koulu 11.25
Sammonlahti pikav.pys. 11.35
Taavetti Pitkä Shell pys. 11.55
Utti ABC piha 12.50
Kouvola linja-autoasema 13.05
Kuusankoski keskustan pikav.pys. 13.20
Koria ABC pys. 13.30
Elimäki Alppiruusu VT6 pys. 13.45
Pukaron Paroni piha 14.20
Lapinjärvi Teboil piha 14.25
Koskenkylä Kuninkaantien ABC pih 14.40
Porvoo VT6 Herkkules levähdysalu 14.55
Helsinki 15.45
06B: Joensuu-Lappeenranta-Kouvola-Helsinki
Joensuu Siltakatu matkailupys. 7.10
Joensuu linja-autoasema 7.15
Reijola ramppi 7.25
Honkavaara Gulf pys. 7.35
Onkamo th 7.45
Tolosenmäki Neste Piha 8.00
Kitee ABC piha 8.10
Puhos th VT6 pys. 8.20
Kesälahti Pivanka piha 8.40
Saari Seo piha 8.55
Särkisalmi ABC piha 9.05
Parikkala rautatieaseman bussipy 9.15
Simpele Teboil piha 10.05
Rautjärvi Pirholan th 10.20
Vuoksenniska Neste piha 10.30
Imatra keskusliikenneasema 10.40
Imatra Olavinkatu kaukoliikennep 10.45
Joutseno linja-autoasema 11.00
Ahvenlampi th pys. 11.05
Lauritsala pikav.pys. 11.15
Lappeenranta Peltolan koulu 11.25
Sammonlahti pikav.pys. 11.35
Taavetti Pitkä Shell pys. 11.55
Utti ABC piha 12.50
Kouvola linja-autoasema 13.05
Kuusankoski keskustan pikav.pys. 13.20
Koria ABC pys. 13.30
Elimäki Alppiruusu VT6 pys. 13.45
Pukaron Paroni piha 14.20
Lapinjärvi Teboil piha 14.25
Koskenkylä Kuninkaantien ABC pih 14.40
Porvoo VT6 Herkkules levähdysalu 14.55
Helsinki 15.45
Kartta ja kuvat
Hintatiedot
 
 


Lähtöpäivät kalenterissa tummennettuina.
 

Lisämaksusta laivaruokailut 31.12.2015 asti

Ennakkoon ostetut ateriat

Aikuinen Lapsi 12-17 v. Lapsi 6-11 v.

Meriaamiainen

11 € 7 € 5 €

Erikoisaamiainen**

17,50 € 9,50 € 7,50 €

Buffet päivällinen

38 € * 15,50 € 10,50 €


Alle 6-vuotiaiden lasten ateriat veloituksetta. Ateriajuomat sisältyvät hintoihin. Huom! Nämä hinnat voimassa vain matkatoimistoistamme ennakkoon ostettuina.

* Joulubuffet ajalla 20.11.-26.12.2015 aikuisen hintaan lisätään joulubuffet-lisä 2 €/hlö

** Tavolàtan erikoisaamiaispaikkoja varattavissa ennakkoon rajoitettu määrä.

 
Lataa esite
 
Valitse matka:
Matkustajat:
Aikuiset:
Lapset:
Lapset (0-2v):
Valitse lähtöpaikka:
Lähtöpäivä (kalenterissa tummalla):
 
 
 

Palvelumaksut internet-varauksissa 0 €/varaus, muilla varaustavoilla 12 €/varaus. Alle 3 vrk ennen lähtöä tehdyistä muutoksista veloitamme 12 € muutoskuluja. Pidätämme oikeuden muutoksiin. Vastuullinen matkanjärjestäjä Pohjolan Matka.
 

Aptual#Interactive