Meriton Grand Conference & Spa Hotel

Meriton Grand Conference & Spa Hotellin tarjous Pohjolan Matkan asiakkaille Tallinnan Kauneusmessumatkalla.

Listahintaisista hoidoista - 10% alennus S-Etukortilla. Hoidot tulee varata ennakkoon ja ilmoittaa Pohjolan Matkan asiakkaille tarkoitetusta S-Etukortti alennuksesta. Edun saadaksesi esitä kassalla S-Etukorttisi sekä Pohjolan Matkan matkavahvistus. Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

Tämä tarjous on voimassa vain Tallinnan Kauneusmessumatkalla 5.-7.10.2012

 


21.8.2014
Viro ottaa käyttöön väliäikaiset rajatarkastukset Yhdysvaltain presidentti Barack Obaman Tallinnan-vierailun alla. Obama vierailee Tallinnassa keskiviikkona 3.9.2014. Väliaikaiset rajatarkastukset ovat käytössä vierailun aikana ja joitakin päiviä sitä ennen. Tallinnan katukuvassa vierailu näkyy kiristyneinä turvatoimina. Viroon matkustavilla suomalaisilla matkustajilla on aina oltava mukanaan passi tai poliisin myöntämä henkilökortti (ajokortti ei käy) ja Obaman vierailun takia kaikkien matkustusasiakirjat tarkistetaan. Varauduthan tarkastusten aiheuttamiin jonoihin Tallinnan terminaalissa elo-syyskuun vaihteessa sekä ajoneuvolla liikkuessasi mahdollisiin liikenneruuhkiin 3.9.2014 Tallinnassa.

21.7.2014
Silja Europan tilalle Helsinki-Tallinna-reitille siirtyy 7.8.2014 alkaen yhtiön uusin laiva Baltic Queen, joka liikennöi tällä hetkellä Tukholma-Tallinna-reitillä.

26.6.2014
Meritonin asiakkaille etuja Kristiine kauppakeskuksessa, aamiaisaika pitenee kesänajaksi ja suosittu Kalamajan alue on aivan Meriton Span kulman takana.

11.6.2014
Park Inn by Radisson Central Tallinnaan lemmikit ovat lämpimästi tervetulleita. Lemmikin saa ottaa lisämaksusta Guest Room huoneeseen ja pyydämme ystävällisesti ottamaan huomioon, että lemmikkien tuomisesta hotelliin on aina ilmoitettava etukäteen. Hotelli joutuu kuitenkin huoneiden koosta johtuen rajoittamaan lemmikkien maarän max 2 per huone.

22.5.2014
Star ja Superstar laivoilla on lauantaisin ja sunnuntaisin viihdyttävää ohjelmaa Shuttle Live -juontajan johdolla, mm. matkaan sopivaa musiikkia, visoja ja kohdetietoa.

12.5.2014
Kylpylän allas- ja saunaosaston säännölliset puhtaanapitopäivät tapahtuvat neljännesvuosittain kunkin neljänneksen toisena maanantaina alk. klo 16.00 ja päättyen klo 22.00 mennessä.

14.4.2014
Pirita SPA Hotellissa järjestetään viikko-ohjelmaa.

18.2.2014
Radisson Blu Hotel Olümpian parkkipaikat muuttuvat maksullisiksi 1.3.2014 alkaen.

Valitse matka:
Matkustajat:
Aikuiset:
Lapset:
Lapset (0-2v):
Valitse lähtöpaikka:
Lähtöpäivä (kalenterissa tummalla):
 
 
 
 
 
Aptual#Interactive