alk.
 
alk.
274
e€/hlö
Viikon kylpylälomalla ehdit levätä hyvin ja nauttia kylpylöiden palveluista. Kylpylähoitojen lisäksi ehtii tutustua myös hyvin Pärnuun ja sen nähtävyyksiin. Lähtöpäivät sunnuntaisin.
 
alk.
31
e€/hlö/kuljetuksin
Lähtö Helsingistä illalla, yö laivalla ja saapuminen Tallinnaan heti aamusta. Pohjolan Matkan bussi on mukana Tallinnassa ja kuljettaa matkustajat satamasta keskustaan ja edelleen Kristinen ostoskeskukseen. Lähtöpäivät tiistaisin alkaen 17.2.2015.
 
Pohjois-Savon Osuuspankki järjestää matkan asiakasomistajilleen keväiseen Amsterdamiin. Matkan aikana tutustumme Keukenhofin upeaan kukkapuistoon, Amstelveenissa sijaitsevaan Clara Marian puukenkä- ja juustofarmiiin sekä Amsterdamin nähtävyyksiin kiertoajelulla ja iltaristeilyllä. Lähtöpäivä 18.4.2015. MATKA ON LOPPUUNMYYTY!
 
alk.
141
e€/hlö
Näe oikeiden villieläinten maailma aivan läheltä! Suuria ja pikkuriikkisiä, vaarallisia ja halittavia, kiemurtelevia, uivia, lentäviä, kamalia, vilkkaita, unisia, värikkäitä, melkein näkymättömiä. Kolmårdenin eläintarhassa tapaat nämä kaikki! Lähtöpäivät 25.6., 2.7., 9.7., 16.7., 23.7. ja 30.7.2015.
 
alk.
197
e€/hlö
Saarenmaalla näet kukkivat niityt, ikivihreät katajat, lehtevät tammimetsät ja välkehtivät merenselät. Saaren pitkästä historiasta kertoo Kuressaaren Piispanlinna, jota ympäröivät vallihaudat ja kaunis linnan puisto. Lähtöpäivät torstaisin alkaen 2.4.2015.
 
alk.
467
e€/hlö
Virossa on yhteensä yli 1500 saarta, tällä kiertomatkalla tutustutaan kahteen suurimpaan ja upeaan saareen - Hiidenmaahan ja Saarenmaahan. Saarilla näkee, miten Virossa elettiin ennen nykyaikaa. Luonto on pohjimmiltaan koskematonta ja rauha saarilla usein rikkumatonta. Lähtöpäivät 12.7. ja 4.8.2015.
 
alk.
258
e€/hlö
Vietä ensimmäinen yö Baltic Queenilla ja 4 seuraavaa yötä Kuressaaressa. Baltic Queen-risteilyn jälkeen pääset nauttimaan kiireettömästä lomatunnelmasta ja tutustumaan Kuressaaren nähtävyyksiin ja palveluihin. Liittymäkuljetukset kymmeniltä paikkakunnilta. Lähtöpäivät lauantaisin alkaen 6.6.2015.
 
alk.
65
e€/hlö
Lähde viettämään virkistävää iltaa Rokualle - rentoudu kylpylän sauna- ja allasosastolla, nauti päivällisestä noutopöydästä ja vietä mukavaa iltaa hyvän tanssimusiikin parissa. Rokualla Tähtitanssit, 23.1. artistina Heidin Pakarinen & Karavaani, 27.2. tanssiorkesteri Helminauha. Lähtöpäivät 23.1. ja 27.2.2015.
 
alk.
353
e€/hlö
Viikon kylpylälomalla ehdit levätä hyvin ja nauttia kylpylöiden palveluista. Lähtöpäivät sunnuntaisin alkaen 5.4.2015.
 
alk.
91
e€/hlö
Kahden yön Tallinnan hotellimatkat, menomatkalla laivana Tallink Shuttle ja paluumatkalla Baltic Queen. Kun vietät perillä kaksi yötä, ehdit käymään läpi Tallinnan nähtävyydet ja ostosmahdollisuudet. Laajasta hotellivalikoimastamme löytyy useita vaihtoehtoja sekä edulliseen että laadukkaaseen yöpymiseen. Lähdöt torstaisin ja sunnuntaisin alkaen 2.4. sekä perjantait 3.4. ja 1.5.2015.
 
 
Valitse matka:
Matkustajat:
Aikuiset:
Lapset:
Lapset (0-2v):
Valitse lähtöpaikka:
Lähtöpäivä (kalenterissa tummalla):
 
 
 
 
Lisää Facebookissa
 
 
Aptual#Interactive