alk.
 
alk.
379
e€/hlö
Neljän päivän ja kolmen yön kylpylämatka hemmotteleviin hoitoihin keskittyvään Aqva Hotel & Spa -kylpylään Rakvereen. Lähtöpäivät torstaisin.
 
alk.
107
e€/hlö
Suomen suurin ja kattavin puutarha-alan tapahtuma järjestetään Helsingin Messukeskuksessa. Samanaikaisesti Messukeskuksessa on viisi kiinnostavaa tapahtumaa: Kevätpuutarha-, OmaMökki-, OmaKoti-, Sisusta!, sekä Lähiruoka & Luomu -messut. Lähtöpäivä 28.3.2015.
 
alk.
77
e€/hlö
Kahden yön Tallinnan hotellimatkat, laivamatkat Tallink Siljan uusimmalla risteilyaluksella Baltic Queenilla. Kun vietät Tallinnassa kaksi yötä, ehdit nähdä hyvin kaupungin monet kasvot. Valitse mieleisesi hotelli useista eri majoitusvaihtoehdoista. Lähdöt päivittäin takuukuljetuksilla.
 
alk.
48
e€/hlö
Yhdistä Baltic Queen-risteily ja Tallinnan hotellimatka. Vietä ensimmäinen yö Baltic Queenilla ja toinen yö Tallinnassa valitsemassasi hotellissa. Lähdöt päivittäin.
 
alk.
380
e€/hlö
Kiireettömällä viikon kylpylälomalla ehdit hoitamaan terveyttäsi monin tavoin. Kylpylähoitojen lisäksi ehtii tutustua myös hyvin Pärnuun ja sen nähtävyyksiin. Lähtöpäivät sunnuntaisin.
 
alk.
95
e€/hlö/B4 kuljetuksin
Vietä upealla Tallink Baltic Queen laivalla kaksi yötä ja tutustu jouluiseen Tallinnaan, jossa reilusti aikaa perillä nauttia ja rentoutua joulun tunnelmissa. Lähtöpäivä 24.12.2014.
 
alk.
33
e€/hlö/kuljetuksin
Päivä Tukholmassa-risteily - Viking Line. Koko päivä aikaa nähtävyyksiin ja ostoksiin. Viking Linen Tukholman risteily vie sinut mukavasti suoraan Tukholman keskustaan. Oma bussimme on mukana Tukholmassa. Lähtöpäivät tiistai, torstai ja lauantai.
 
alk.
715
e€/hlö/H3
Lähde syyslomalla Lontooseen - helposti omalta paikkakunnaltasi. Katujen puheensorinassa sekoittuvat sadat eri kielet, etnisissä ravintoloissa on esillä maailman ruokakultturien kirjo. Lontoo on myös taide-, musiikki- ja muotimetropoli. Matka-aika 12.-17.10.2014.
 
alk.
231
e€/hlö
Lyhyelläkin kylpylälomalla ehdit nauttimaan Tallinnan kylpylöiden korkeatasoisista hoidoista ja kylpylätunnelmasta.
 
 
Valitse matka:
Matkustajat:
Aikuiset:
Lapset:
Lapset (0-2v):
Valitse lähtöpaikka:
Lähtöpäivä (kalenterissa tummalla):
 
 
 
 
Lisää Facebookissa
 
 
Aptual#Interactive