alk.
 
alk.
64
e€/hlö/kuljetuksin
Kaksi yötä merellä ja päivä Tukholmassa Tom Tits Experiment-elämysmaailmassa! Laivamatkan aikana voit nauttia erinomaisen keittiön antimista, laivan viihteestä sekä laajasta tax-free-valikoimasta. Viking Line Tukholman risteily vie sinut mukavasti suoraan Tukholman keskustaan. Oppaan johdolla tutustutaan Tom Tits Experiment-elämysmaailmaan. Lähtöpäivä 13.10.2015.
 
Pohjolan Matkan omatoimisilla Helsinki-paketeilla pääset mukavasti Helsinkiin. Pakettiimme kuuluu bussikuljetus mukavilla turistibusseillamme lähtöpaikkakunnaltasi Helsinkiin sekä HSL:n yhden vuorokauden matkailijalippu.
 
alk.
224
e€/hlö
Merenrantakaupunki Haapsalu tunnetaan kylpylöistään ja hienosta hiekkarannastaan. Lähtöpäivät torstaisin.
 
alk.
739
e€/hlö/H3
Keski-Euroopan suosituimpiin matkakohteisiin kuuluvassa Budapestissä riittää nähtävää ja koettavaa kaikenikäisille. Siellä voit nauttia kaupungin viehättävistä kylpylöistä, rikkaasta historiasta, upeista nähtävyyksistä, maukkaista ruuista ja edullisista hinnoista. Matka-aika 14.-17.05.2015.
 
alk.
28
e€/hlö/kuljetuksin
Vuorokauden mittaisella miniristeilyllä Turusta Tukholmaan ehdit herkutella, nauttia kauniista maisemista ja tanssia sekä tehdä ostoksia Viking Gracen myymälöissä. Laivalla on tunnettuja esiintyjiä ja viihdeohjelmaa. Lähtöpäivät 23.2., 24.2., 25.2., 26.2., 28.2. ja sen jälkeen keskiviikkoisin ja perjantaisin/lauantaisin (parillisella viikolla perjantaisin ja parittomalla viikolla launtaisin).
 
alk.
464
e€/hlö
Kesäinen Saarenmaa houkuttelee upeilla maisemillaan ja perinteikkäällä tunnelmallaan. Unohtamatta kuitenkaan kylpylähotellien tarjoamia moderneja palveluita. Juhannuskokko, kansantanssi- ja musiikkiesitykset takaavat tunnelmallisen juhannusjuhlan. Lähtöpäivä 18.6.2015.
 
alk.
46
e€/hlö
Yhdistä Baltic Queenin viihderisteily ja Tallinnan hotellimatka. Valittavanasi on nyt entistä enemmän hotellivaihtoehtoja Tallinnassa. Lähdöt päivittäin alkaen 1.6.2015.
 
alk.
356
e€/hlö
8 päivän kylpylälomalla Laulasmaalla rentoudutaan kylpylähoidoista nauttien. Lähtöpäivät sunnuntaisin.
 
 
Valitse matka:
Matkustajat:
Aikuiset:
Lapset:
Lapset (0-2v):
Valitse lähtöpaikka:
Lähtöpäivä (kalenterissa tummalla):
 
 
 
 
Lisää Facebookissa
 
 
Aptual#Interactive