alk.
 
alk.
334
e€/hlö
Kiertomatkamme vie meidät kartanoihin, mielenkiintoisiin Peipsijärven rantakyliin ja tutustumme setokaisten kulttuuriin sekä historiaan. Lüübnitsan elokuiset markkinapäivät ovat täynnä kesäisiä Setomaan antimia, vihanneksia, kukkasipuleita, perennoja ja kalaa. Markkinapäivänä esiintyvät myös kansantanssi- ja lauluryhmät. Lähtöpäivä 20.8.2015.
 
alk.
464
e€/hlö
Kesäinen Saarenmaa houkuttelee upeilla maisemillaan ja perinteikkäällä tunnelmallaan. Unohtamatta kuitenkaan kylpylähotellien tarjoamia moderneja palveluita. Juhannuskokko, kansantanssi- ja musiikkiesitykset takaavat tunnelmallisen juhannusjuhlan. Lähtöpäivä 18.6.2015.
 
alk.
219
e€/hlö
Kuressaaressa, Saarenmaan pääkaupungissa ja samalla saaren ainoassa kaupungissa voi yhä tuntea entisaikojen hengen, jota luovat vanhat mukulakivikadut ja aumakattoiset talot niiden varsilla. Lähtöpäivät sunnuntaisin alkaen 5.4.2015.
 
alk.
739
e€/hlö/H3
Keski-Euroopan suosituimpiin matkakohteisiin kuuluvassa Budapestissä riittää nähtävää ja koettavaa kaikenikäisille. Siellä voit nauttia kaupungin viehättävistä kylpylöistä, rikkaasta historiasta, upeista nähtävyyksistä, maukkaista ruuista ja edullisista hinnoista. Matka-aika 14.-17.05.2015.
 
alk.
404
e€/hlö
Tampere, Saariston Rengastie ja Turku - upeiden nähtävyyksien ja tutustumiskohteiden yhdistelmä. Suuren suosion saavuttanut Saariston Rengastie vie sinut yli useiden siltojen, koet matkoja losseilla ja lautoilla. Saariston rengastie on virallinen matkailutie. Lähtöpäivät 13.7. ja 4.8.2015.
 
alk.
43
e€/hlö/kuljetuksin
Päivä Tukholmassa-risteily - Silja Line. Laivoina Silja Serenade ja Silja Symphony. Silja Linen laivoilla olet kuin kaupunkilomalla keskieurooppalaisen kävelykadun tuntumassa. Oma bussi mukana Tukholmassa.
 
alk.
745
e€/hlö
Haluaisitko nähdä Norjan syvimmän vuonon, korkeimman tunturihuipun, kulkea pienen osan matkasta Peer Gyntin tietä ja tutustua norjalaiseen elämänmenoon niin pienissä kylissä kuin pääkaupungissa Oslossa? Lähtöpäivät 13.7. ja 20.7.2015.
 
alk.
194
e€/hlö
Risteily Baltic Queenilla ja 3 hotelliyötä Kuressaaressa. Baltic Queen-risteilyn jälkeen pääset nauttimaan kiireettömästä lomatunnelmasta ja tutustumaan Kuressaaren nähtävyyksiin ja palveluihin. Lähtöpäivät keskiviikkoisin alkaen 1.4.2015.
 
alk.
182
e€/hlö
5 päivän kuntouttavat kylpylälomat Tallinnassa, kesto sunnuntaista torstaihin tai keskiviikosta sunnuntaihin. Liittymäkuljetukset päiväsaikaan, laivamatkat Tallink Baltic Queenilla. Lähtöpäivät sunnuntaisin tai keskiviikkoisin.
 
alk.
207
e€/hlö
Vimmerbyn matkalla pääset kokemaan ja näkemään Astrid Lindgrenin satumaailman. Vimmerbyssä asuvat niin Peppi Pitkätossu, Vaahteramäen Eemeli kuin Melukylän lapsetkin. Laivamatkat taittuvat Viking Linen laivoilla, menomatkalla uusi ja upea Viking Grace, paluumatkalla Viking Amorella. Lähtöpäivät 7.7. ja 14.7.2015.
 
 
Valitse matka:
Matkustajat:
Aikuiset:
Lapset:
Lapset (0-2v):
Valitse lähtöpaikka:
Lähtöpäivä (kalenterissa tummalla):
 
 
 
 
Lisää Facebookissa
 
 
Aptual#Interactive