alk.
 
alk.
605
e€/hlö/alk. Oulu
Lofoottien saaristo on tunnettu sen mahtavista maisemistaan; lumihuippuisista ja violeteista tuntureista, kristallinkirkkaista vuonoista, turkoosista merestä ja idyllisistä kalastajakylistä. Lähtöpäivät 27.7. ja 18.8.2015.
 
alk.
258
e€/hlö
Vietä ensimmäinen yö Baltic Queenilla ja 4 seuraavaa yötä Kuressaaressa. Baltic Queen-risteilyn jälkeen pääset nauttimaan kiireettömästä lomatunnelmasta ja tutustumaan Kuressaaren nähtävyyksiin ja palveluihin. Liittymäkuljetukset kymmeniltä paikkakunnilta. Lähtöpäivät lauantaisin alkaen 6.6.2015.
 
alk.
53
e€/hlö
Tallinna on mukava minilomakohde perheille! M/S Baltic Queenilla on perheen pienimmille leikkitilat ja perillä Tallinnassa mukavaa tekemistä koko perheelle Energian Oivalluskeskuksessa. Majoitus Tallink Spa & Conference Hotel. Lähtöpäivät 23.2. ja 2.3.2015.
 
alk.
493
e€/hlö
Koko viikon hemmottelevalla kylpylälomalla Saarenmaan pääkaupungissa Kuressaaressa on aikaa nauttia ja rentoutua. Lähtöpäivät sunnuntaisin alkaen 5.4.2015.
 
alk.
10
e€/hlö
Oikeat TANSSIT oikeaan aikaan! Lähde tanssin pyörteisiin Ravintola Julieen Joensuuhun. Tansseille tahtia antaa Blue Notes -orkesteri Markku Köntän johdolla solistinaan upea Anne Härkönen. Bussikuljetus alkaen Kitee.
 
alk.
375
e€/hlö
Kiireettömällä viikon kylpylälomalla ehdit hoitamaan terveyttäsi monin tavoin. Kylpylähoitojen lisäksi ehtii tutustua myös hyvin Pärnuun ja sen nähtävyyksiin. Lähtöpäivät sunnuntaisin alkaen 5.4.2015.
 
alk.
32
e€/hlö kuljetuksin
Tallinnan risteily Baltic Queenilla - takuukuljetukset päivittäin useilta eri paikkakunnilta! Baltic Queenin 22 tunnin risteilyllä voit nauttia laivan monipuolisista palveluista, herkutella ravintoloissa ja viettää aikaa laivan viihdetarjonnan parissa.
 
alk.
739
e€/hlö/H3
Keski-Euroopan suosituimpiin matkakohteisiin kuuluvassa Budapestissä riittää nähtävää ja koettavaa kaikenikäisille. Siellä voit nauttia kaupungin viehättävistä kylpylöistä, rikkaasta historiasta, upeista nähtävyyksistä, maukkaista ruuista ja edullisista hinnoista. Matka-aika 14.-17.05.2015.
 
alk.
374
e€/hlö
Pietari Suuren vuonna 1703 perustama Petroskoi voi yllättää positiivisesti kaupunkiin saapuvat turistit. Nykyinen Petroskoi on uusiutunut viime vuosien kuluessa ja lähes kokonaan rakennettu uudelleen II Maailmansodan tuhottua suuren osan kaupungin rakennuksista. Äänisen rannalla sijaitseva Karjalan pääkaupunki on ihastuttavien puistojen, mielenkiintoisen arkkitehtuurin ja kulttuurin kaupunki. Kaupunki on karjalaisen kulttuurin keskus Venäjällä. Lähtöpäivät 13.7. ja 3.8.2015.
 
alk.
187
e€/hlö
M/S Baltic Queenin Visbyn risteilyllä on nähtävää ja koettavaa koko perheelle. Perillä Visbyssä mahdollisuus lähteä retkelle ja tutustua kauniiseen kaupunkiin tai Kneippbyn kesäpuistoon, jossa voit tavata Peppi Pitkätossun Huvikummussaan. Lähtöpäivät 14.6., 5.7., 19.7., 26.7. ja 2.8.2015.
 
 
Valitse matka:
Matkustajat:
Aikuiset:
Lapset:
Lapset (0-2v):
Valitse lähtöpaikka:
Lähtöpäivä (kalenterissa tummalla):
 
 
 
 
Lisää Facebookissa
 
 
Aptual#Interactive