alk.
 
alk.
617
e€/hlö
Joulutunnelmaa Saksassa. Lähde tutustumaan Hampurin ja Lyypekin tunnelmallisille joulumarkkinoille vaivattomasti Pohjolan Matkan omalla bussilla. Matkalla mukana suomalainen matkanjohtaja. Matka-aika 29.11.-4.12.2014.
 
alk.
145
e€/hlö
Joko tunnet meren tuoksun, nautitko makuja meriravintolassa, vilistävätkö villieläimet jo ajatuksissasi? Silja Linen laivoilla pääset mukavasti meritunnelmiin illalla kun laiva lähtee Turusta, ja seuraavana päivänä tutustut jo villieläinten maailmaan aivan läheltä. Lähtöpäivät 7.7. ja 4.8.2014.
 
alk.
1112
e€/hlö
Storioni-kamarimusiikkifestivaalit tammikuussa Eindhovenissa. Lähde mukaan joko Kajaanista tai Helsingistä. Matkapäivät 21.-26.1.2015.
 
alk.
72
e€/hlö
Yhdistä Europa-risteily ja Tallinnan hotellimatka. Vietä ensimmäinen yö Europalla ja kaksi seuraavaa yötä Tallinnassa valitsemassasi hotellissa. Enemmän aikaa tutustua Tallinnan nähtävyyksiin ja ostosmahdollisuuksiin. Lähdöt päivittäin alkaen 23.6.
 
alk.
142
e€/hlö
Lähde uudistamaan ja täydentämään ihonhoito- ja meikkivarastoasi, kampaamotuotteita sekä hankkimaan syksyn piristyksesi uusia pukeutumiskoruja. Ilu Sõnum, Kauneuden sanoma -messuilta löytyy ideoita ja tuotteita kauneuden hoitoon niin arkeen kuin elämän tärkeisiin päiviin. Lähtöpäivä 11.10.2014.
 
alk.
25
e€/hlö/kuljetuksin
Tallinnan risteily Europalla - takuukuljetuksin päivittäin! Europan 22 tunnin risteilyllä voit nauttia laivan monipuolisista palveluista, herkutella ravintoloissa ja viettää aikaa laivan viihdetarjonnan parissa.
 
alk.
274
e€/hlö
Latvian pääkaupunki Riika tarjoaa runsaasti nähtävää ja koettavaa: historiallinen vanhakaupunki, kirkot, museot, galleriat, shoppaajalle ostoskeskukset, suuri keskustori ja lukuisat pienet putiikit. Lähtöpäivät 3.7., 24.7.2014.
 
alk.
230
e€/hlö
Lyhyelläkin kylpylälomalla ehdit nauttimaan Pärnun kylpylöiden korkeatasoisista hoidoista ja kylpylätunnelmasta. Lähtöpäivät torstaisin.
 
 
Valitse matka:
Matkustajat:
Aikuiset:
Lapset:
Lapset (0-2v):
Valitse lähtöpaikka:
Lähtöpäivä (kalenterissa tummalla):
 
 
 
 
Lisää Facebookissa
 
 
Aptual#Interactive