alk.
 
alk.
219
e€/hlö/kuljetuksin
Lähde viettämään joulua merelle ja nauttimaan Viking Gabriellan jouluisesta tunnelmasta. Istahda valmiille jouluaterialle herkuista notkuvien pöytien äärelle, tee lahjaostoksia, rentoudu saunoen ja nauti Viking Gabriellan tunnelmasta. Lähtöpäivä 24.12.2014.
 
alk.
203
e€/hlö
Anna aikaa itsellesi, perheellesi ja ystävillesi, nauti valmiin joulupöydän antimista ja hotellin järjestämästä jouluohjelmasta. Rauhallinen kävelyretki lukuisin jouluvaloin koristellussa kaupungissa, jouluiset tuoksut ja makuelämykset. Unohda kiire ja lähde nauttimaan joulusta! Lähtöpäivä 23.12.2014.
 
alk.
32
e€/hlö
Heittäydy viihteen vietäväksi. Karaokea, tanssia, hauskaa seuraa, hyvää ruokaa ja pirskahtelevia juomia! Vuorokaudessa ehtii hyvin herkutella, tanssia ja tehdä tax-free ostoksia laivalla. Lähtöpäivä 7.2.2015.
 
alk.
161
e€/hlö
Lähde hoitamaan terveyttäsi kuntouttavalle kylpylälomalle. Kylpylähoitojen lisäksi voit hemmotella itseäsi vaikkapa kauneussalongissa. Lähtöpäivät sunnuntaisin ja keskiviikkoisin.
 
alk.
57
e€/hlö/B4
Reiska Futis MM-2014 jälkipeli ja MM-2015 kisan uudet kuviot laitetaan kuntoon M/S Viking XPRS:llä! Nauti vauhdikkaasta viihteestä, herkuttele hyvällä ruualla Bistro Bellassa tai tee edullisia ostoksia. Viking Linen myymälöistä löydät suussasulavia makeisia ja korkealaatuista merkkikosmetiikkaa, uutuustuoksuja, laadukkaita juomia, vaatteita, leluja ja asusteita. Lähtöpäivä 7.2.2015.
 
Pohjois-Savon Osuuspankki järjestää matkan asiakasomistajilleen keväiseen Amsterdamiin. Matkan aikana tutustumme Keukenhofin upeaan kukkapuistoon, Amstelveenissa sijaitsevaan Clara Marian puukenkä- ja juustofarmiiin sekä Amsterdamin nähtävyyksiin kiertoajelulla ja iltaristeilyllä. Lähtöpäivä 18.4.2015.
 
alk.
35
e€/hlö
Yhdistä Baltic Queen-risteily ja Tallinnan hotellimatka. Vietä ensimmäinen yö Baltic Queenilla ja toinen yö Tallinnassa valitsemassasi hotellissa. Lähdöt päivittäin.
 
 
Valitse matka:
Matkustajat:
Aikuiset:
Lapset:
Lapset (0-2v):
Valitse lähtöpaikka:
Lähtöpäivä (kalenterissa tummalla):
 
 
 
 
Lisää Facebookissa
 
 
Aptual#Interactive